Ana Baniciu a slăbit enorm după ce şi-a pierdut mama. Cum a ajuns să arate solista de la DJ Project FOTO

Ana Baniciu a fost devastată după moartea mamei sale. Aceasta a slăbit enorm, însă acum pare că îşi revine. Muzica este cea care a ajutat-o să se repună pe picioare.

27 iul. 2022, 23:40

Ana Baniciu a dezvăluit că a slăbit până la şapte kilograme după ce şi-a pierdut mama. Deşi a rămas cu un gol în suflet, artista încearcă să-şi revină şi să meargă înainte.

Ana Baniciu a slăbit enorm după ce şi-a pierdut mama: Am slăbit vreo 6-7 kg și acum îmi revin

Citeşte şi Ana Baniciu este pregătită să devină mamă: „Îmi doresc din suflet să se întâmple. Vrem să ne cumpărăm și o casă”

Cântăreaţa a mărturisit că a avut parte de o perioadă foarte grea, iar moartea mamei sale a devastat-o. Aceasta a slăbit până la 7 kilograme, însă acum începe să-şi revină şi să mănânce mai bine.

„Este o perioadă din viața mea în care am slăbit foarte mult, pentru că am avut cel mai neplăcut eveniment (n.r. moartea mamei) care se poate întâmpla din punctul meu de vedere. Și atunci am slăbit un pic mai mult, dar sunt pe revenire, mănânc. Am slăbit vreo 6-7 kg și acum îmi revin. Mănânc constant. Văd că nu mai revin la forma inițială, nu știu de ce. E bine, eu nu mă plâng, mie îmi place când sunt slabă”, a mărturisit solista de la DJ Project, potrivit playtech.ro.

Vedeta a mărturisit că pierderea mamei sale i-a lăsat un gol imens în suflet, cu care învaţă să trăiască.

„Clar este un gol cu care trebuie să înveți să trăiești în continuare, să te readaptezi la viața de după ea. Tot datorită mamei mele am reușit să merg înainte, pentru că i-am făcut niște promisiuni și mă țin de ele. Sunt niște chestii foarte personale și o să le spun la momentul potrivit, când vor ieși. Sunt și profesionale și personale”, a mai mărturisit vedeta.

Reamintim că artista anunţa la începutul lunii mai, pe reţelele de socializare, că mama ei a încetat din viaţă.

„Adina, mama care și-a dedicat întreaga viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat sa spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de langa mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Citeşte şi Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit! „Îmi tremură genunchii ca la Asia Express!”