Ana Birchall, mesaj ironic pentru Radu Mazăre: Poate era mai bine să-l mai fi lăsat la plajă, să-şi exercite talentele de salvamar

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, care a făcut demersuri pentru a-l aduce pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, în țară, pentru a-și ispăși pedeapsa, spune că a fost acuzată de edil de „exces de zel”.

04 dec. 2019, 09:34
Ana Birchall, mesaj ironic pentru Radu Mazăre: Poate era mai bine să-l mai fi lăsat la plajă, să-şi exercite talentele de salvamar

„Ziua și atacul la Ana Birchall! Și ghiciți cine mă atacă de data asta! Nimeni altul decât Radu Mazăre, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodată România! Aflu că se continuă atacul și campaniile de defăimare și denigrare la adresa mea, fiind acuzată mai nou că „printr-un exces de zel l-am adus, într-un timp record pe Radu Mazare, un nume sonor, să execute pedeapsa în România”!

Cu alte cuvinte, faptul că mi-am îndeplinit cu responsabilitate și profesionalism obligațiile de ministru al justiției și l-am adus în țară, într-un timp scurt, este adevărat ( de vineri dupa amiaza pana luni dimineata), pe fugarul Radu Mazăre să-și execute pedeapsa este de condamnat și trebuie sa o punem la zid pe Birchall.
Așa e, poate era mai bine să-l mai fi lăsat la plajă, să-și exercite talentele de salvamar.

P.S. Pe lângă decredibilizarea mea, acest nou atac are și o altă miză, una importantă pentru dl Mazăre… Dar vom vorbi despre asta într-o postare următoare”.