Ana Maria a murit la spital după un accident teribil. Tânăra de 21 de ani avea permis de câteva luni

Ana Maria luase permisul în luna mai și visul ei era să-și cumpere propria mașină. După ce a reușit să și-l îndeplinească, Ana obișnuia să se plimbe peste tot alături de prieteni și familie. Era cu mama și cu fratele său când, din cauza vitezei, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat frontal într-o dubă.

04 nov. 2019, 07:43
Ana Maria a murit la spital după un accident teribil. Tânăra de 21 de ani avea permis de câteva luni

Ana Maria avea 21 de ani, permis de 5 luni şi a murit conducând cu viteză, în Cluj. Medicii au găsit-o în stare gravă și în drum spre spital a murit. Fratele și mama sa luptă pentru viața lor.

Accidentul s-a produs între localitățile Plăiești și Bădeni, comuna Moldovenești, din Cluj. „Conform primelor cercetari, o conducatoare auto de 21 de ani din localitatea Plaiesti a condus un autoturism pe DC 82, pe raza localitatii Badeni, iar pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul umed a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa de un barbat de 35 ani din localitatea Ludus, județul Mureș”, transmite IPJ Cluj. 

Ana Maria avea permisul din luna mai a acestui an. A fost găsită în stare gravă și s-a stins din ambulanță, în drum spre spital. Mama ei, în vârstă de 41 de ani, și fratele ei, de 10 ani, au ajuns și ei în stare gravă la spital.