Ana Maria Brânză a dezvăluit MOTIVUL ŞOCANT pentru care nu se gândeşte încă să devină MAMĂ

Ana Maria Brânză, 34 de ani, dublă medaliată la Olimpiadă, cu aur şi argint, și-a întemeiat o familie în urmă cu patru ani, dar nu crede că este încă momentul să devină mamă.

18 sept. 2019, 12:58
Ana Maria Brânză a dezvăluit MOTIVUL ŞOCANT pentru care nu se gândeşte încă să devină MAMĂ

Ana Maria Brânză s-a căsătorit în 2015 cu poloistul Pavel Popescu, după o relaţie de mai mulţi ani, așa că fiecare înțelege programul celuilalt și se bucură de puținul timp liber pe care îl petrec împreună.

„Momentan, atât eu, cât și soțul meu suntem implicați în activitățile sportive, copiii am aflat că nu se fac pe Facebook, pe e-mail sau la telefon, așadar, când va fi momentul, nu îl vom plănui, dar îl așteptăm cu drag. Soțul meu joacă polo la echipa Clubului Sportiv al Armatei Steaua, iar zilele trecute a fost la Barcelona pentru al doilea turneu de calificare în grupele Champions League”, a declarat Ana Maria Brânză pentru Libertatea.

Ana Maria Brânză s-a căsătorit. Cum arată în rochie de mireasă FOTO

„Viața noastră de familie o trăim în reprize mai scurte și mai intense, sunt avantaje și dezavantaje, trebuie să recunosc, dar noi ne permitem un prânz în mijlocul săptămânii în oraș, ceea ce alți oameni, cu o viață normală, nu își pot permite. Se întâmplă ca la evenimentele speciale din viețile prietenilor noștri să nu fim mereu împreună, dar important este că ne-am întâlnit la nunta noastră, chiar dacă a doua zi el a trebuit să plece în cantonament”, a mai spus Ana Maria Brânză.