Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă pe Eduard Novak, ministrul TS. Scene incredibile VIDEO

Ana Maria Popescu, medaliată cu argintîn proba de spadă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a refuzat să dea mâna cu ministrul TS Eduard Novak după revenirea în ţară, la aeroport.

28 iul. 2021, 13:09
Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă pe Eduard Novak, ministrul TS. Scene incredibile VIDEO

Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă pe Eduard Novak, ministrul TS. Ana Maria Popescu a refuzat să dea mâna cu ministrul Eduard Novak după revenirea în ţară de la JO.

Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă pe Eduard Novak

Imaginile au fost postate în social media chiar de ministrul Tineretului şi Sportului, marţi. „Am mers cu mare emoţie şi bucurie să îi întâmpin astăzi pe sportivii noştri care au revenit de la Tokyo. M-am întristat însă că interpretarea dată de presă declaraţiilor mele de acum câteva zile a umbrit bucuria pe care Ana Maria Popescu o merită pentru medalia obţinută cu atâta muncă. Ştiu ce greu se câştigă o medalie, ştiu câtă muncă e în urmă, câţi ani de sacrificii şi renunţări. Ca ministru, dar şi ca sportiv, îmi pare rău că un astfel de moment, care trebuia să fie unul de fericire, este întunecat de un scandal de presă. Nimic din cele declarate de mine nu a fost îndreptat împotriva Anei Maria Popescu, pentru care am toată aprecierea şi admiraţia. Este o sportivă de mare valoare, iar medalia ei vine pe fondul multor ani de muncă, nu al celor şase luni de când sunt eu ministru. Răspunsul meu la o întrebare legată de buget a fost interpretat şi comentat ca un atac la adresa Anei. Citiţi, vă rog, postarea mea din momentul câştigării medaliei! Aceea este declaraţia mea despre ea. Mă doare să vad sportivii loviţi. Cuvintele dor mai mult decat faptele. Titlurile din ziare, aşa cum a afirmat şi Ana, dor şi mai mult”.

Ana-Maria Popescu l-a făcut praf pe Eduard Novak, ministrul TS. „Îmi doresc să luați aurul acela pe care eu n-am fost în stare să-l iau!” VIDEO

Ana Maria Popescu a revenit, marţi, de la Tokyo şi a fost întâmpinată festiv, la Salonul Prezidenţial al Aeroporului Internaţional „Henri Coandă”. Ea a ţinut un discurs-manifest în favoarea sportivilor, în care i-a criticat pe ministrul Tinereului şi Sporturilor, Eduard Novak şi pe reprezentanţii presei. Popescu a avut o replică acidă la adresa ministrului Novak, care a declarat că ea nu ar fi luat medalia de aur la JO dacă federaţia de scrimă ar fi fost mai bine finanţată. Novak, care va participa la Jocurile Paralimpice, la ciclism, a fost prezent în sală şi la final i-a înmânat un buchet de flori şi o diplomă.


loading...