Ana Maria Popescu, prima reacţie după scuzele ministrului Eduard Novak. „Mesajul meu rămâne același”

Ana Maria Popescu a reacţionat după ce Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului, şi-a cerut scuze public pentru declaraţia care a stârnit un adevărat scandal între el şi medaliata cu argint de la Tokyo 2020.

29 iul. 2021, 13:17
Ana Maria Popescu, prima reacţie după scuzele ministrului Eduard Novak. „Mesajul meu rămâne același”

Ana Maria Popescu, prima reacţie după scuzele ministrului Eduard Novak. Spadasina a postat un mesaj pe Facebook.

Ana Maria Popescu, prima reacţie după scuzele ministrului Eduard Novak

„Apreciez mesajul domnului ministru Eduard Novak. Sunt de părere că niciodată nu este prea târziu pentru a îndrepta lucrurile. Drept urmare, consider că este de datoria mea să fac unele precizări. Asta nu înainte de a-mi cere scuze față de gestul nepoliticos de a nu răspunde strângerii de mână tuturor oficialilor prezenți. Am urmărit articolele/părerile/comentariile din ultimele zile și le mulțumesc celor care au înțeles că mesajul meu nu a fost un atac la persoană, ci mai de grabă, strigătul unui om care a reușit indiferent de condiții, dar care își dorește ca cei mici să nu mai fie nevoiți să parcurgă aceleași etape… lipsuri materiale, competiții ratate din lipsa de fonduri, echipamente obosite de vreme și alte obstacole care îi împiedică încă „din fașă” să-și atingă adevăratul potențial”, a scris Ana Maria Popescu.

Eduard Novak îi prezintă scuze Anei Maria Popescu. „Pentru mine, este campioana de aur!”

„Mesajul meu rămâne același. Dacă nu vom face echipă, nu vom mai exista pe harta sportului mondial! Dacă nu ne vom îngriji cum se cuvine de propria bucățică, nu vom reuși să fim mai buni! Dacă vom fi interesați de „capra vecinului”, doar vom privi cu jind la cei care ajung în vârf! Și nu în ultimul rând, dacă nu vom avea curajul să visăm și îndrăzneala să acționăm, nu vom putea ști niciodată dacă am fi putut să realizăm ceea ce ne-am dorit! Am spus-o în repetate rânduri… când dorința de performanță va fi mai mare decât orgoliile, sportul (și nu numai) va avea de câștigat! Și poate că acest episod este o lecție din care avem cu toții de învățat. Și, DA, eu chiar îi doresc sportivului Eduard Novak să se întoarcă cu medalia de aur de la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020″, a mai scris sportiva.


loading...
Partenerii noștri