Ana Maria Popescu va face şi a treia doză de vaccin. „Mă sperie ce se întâmplă în România!”

Ana Maria Popescu, dublă medaliată olimpică, a declarat, miercuri, că se va programa pentru a se vaccina cu doza booster. Sportiva a menţionat că este îngrijorată de ceea ce se întâmplă în România şi în lume din cauza Covid-19.

13 oct. 2021, 17:25
Ana Maria Popescu va face şi a treia doză de vaccin. „Mă sperie ce se întâmplă în România!”

Ana Maria Popescu va face şi a treia doză de vaccin. Sportiva se va programa pentru a se vaccina cu doza booster şi a spus că este îngrijorată de ceea ce se întâmplă în România şi în lume cu pandemia de coronavirus.

Ana Maria Popescu va face şi a treia doză de vaccin

Campioană olimpică la JO 2016 cu echipa şi vicecampioană olimpică la JO 2020, proba de spadă individual, Ana Maria Popescu a declarat că speră ca să nu se anuleze şi ultima competiţie din acest an, etapa de Cupă Mondială de la Tallin. „Sunt vaccinată cu ambele doze, am împlinit şase luni de curând şi urmează să mă programez pentru doza a treia. Mă sperie ce se întâmplă în România, mă sperie ce se întâmplă în lume, mă sperie că iarăşi mi s-au anulat competiţiile. Trăim o perioadă destul de grea (…), nu doar partea aceea mai întunecată a vremurilor pe care le trăim. Sperăm că va fi organizată, la finalul lunii noiembrie, Cupa Mondială de la Tallin, avem semnale bune momentan, a fost trecută în calendarul oficial. Nu ştim ce se întâmplă până atunci, pentru că aşa am ştiut şi despre Campionatul European până-n ultima secundă, când a fost anulat. Sperăm că vom fi prezenţi la Tallin pentru ultima competiţie a sezonului”, a declarat Ana Maria Popescu.

Simona Halep va face şi doza booster: „O voi face imediat ce voi termina turneele”

Sportiva a precizat că nu a luat încă o decizie dacă va mai continua activitatea sportivă după acest sezon: „Trebuie să recunosc că este din ce în ce mai greu să-ţi găseşti motivaţia să mergi în sala de antrenament, am trecut o dată prin acest episod, numai că atunci ştiam că mă aşteaptă Jocurile Olimpice şi nu-mi permiteam să fac paşi greşiţi. Dar şi de această dată, după o pauză destul de lungă, simt că m-am recuperat, mi-e dor de scrimă, mi-e dor să-mi măsor forţele cu adversarele mele şi sper să am ocazia în noiembrie să fac acest lucru”.