Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, decizie majoră privind căsătoria lor

Impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf trăiau pe picior mare şi în România, dar în Riad, capitala Arabiei Saudite, unde s-au mutat de când el a acceptat să antreneze echipa Al Hilal, viaţa lor a devenit una de basm. Acolo sunt trataţi ca nişte regi şi ţinuţi în puf de prinţul Abdulrahman bin Musa'ad, patronul lui Reghe.

06 oct. 2014, 10:14
Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, decizie majoră privind căsătoria lor

Decizia de a părăsi Steaua în favoarea lui Al Hilal şi de a se muta în Arabia Saudită cu toată familia s-a dovedit cea mai bună mişcare pentru Laurenţiu Reghecampf. El, soţia şi cei patru copii au aterizat în Riad ca-n paradis. Stau într-o casă luxoasă, au tot ce le doreşte inima, iar patronul lui Reghe, prinţul Abdulrahman bin Musa’ad, e ca un duh care le îndeplineşte toate dorinţele.

“Am momente în care îmi vine să mă ciupesc, să mă conving că e real şi nu trăiesc un vis. Arabii ne fac să ne simţim speciali. Numai că nu ne-au poleit cu aur, în rest, ne-au împlinit toate dorinţele! Trăim o viaţă în stil regal şi toată lumea ne respectă”, ne-a povestit Anamaria, iar Reghe a completat- o:“Suntem fericiţi, viaţa sigură şi liniştită, confortul, seriozitatea şi bunul-simţ pe care le-am găsit aici ne-au făcut să iubim această ţară”.

Familia Prodan-Reghecampf locuieşte, în Riad, într-un cartier american, destinat exclusiv diplomaţilor, All Bustan Village. “Aici, arabii nu au voie să intre, aşa că putem să stăm şi în costum de baie”, ne-a spus impresara.

Casa în care stau este uriaşă, cu 5 camere mari la parter şi alte 5 la etaj, plus o curte generoasă, în care au piscină şi un loc special amenajat pentru grătar. Fiecare copil are camera lui – Laur jr are chiar şi un loc de joacă -, părinţii şi-au făcut birouri, bucătăria e foarte mare şi complet utilată, iar în living tronează un televizor enorm, la care familia urmăreşte meciurile importante din toată lumea.

Femeile, tratate ca nişte prinţese

Dintre toţi membrii familiei, cea mai dulce viaţă o are, de departe, Anamaria. Dacă picii familiei sunt peste zi la şcoală, iar Reghe e la antrenamente şi la meciuri cu echipa lui, ea se răsfaţă la shopping sau la manichiură: “Ies cu alte soţii de străini care stau aici în complex, cu nevasta lui Diago, cu a lui Nevez sau a lui Pintilii, mergem împreună la salon, facem cumpărături, ne distrăm… Femeile sunt tratate aici ca nişte prinţese, majoritatea au şofer, li se deschide portiera, nu-şi cară singure cumpărăturile”.

Ca să se descurce mai uşor în ţara de adopţie, impresara trage tare să înveţe araba. A început să prindă uşor- uşor cuvintele uzuale, repetă prin casă, unde vorbeşte cu soţul şi cu copiii, are mereu dicţionarul la îndemână şi e convinsă că într-un an se va pune la punct, în sensul că va stăpâni limba cât să poată purta o conversaţie fără poticneli şi greşeli majore.

Citeşte mai mult pe fanatik.ro