Ana Morodan a scăpat de probleme și a fugit peste mări și țări! Câți bani a cheltuit imfluencerița ca să se distreze în vacanța luxoasă

Ana Morodan a împachetat cele mai luxoase rochițe din dulap și a plecat într-o vacanță luxoasă peste mări și țări. Află ce destinație a ales și câți bani a cheltuit influencerița din România.

18 dec. 2023, 17:15

Ana Morodan, cea care până acum câteva luni se autointitula „Contesa Digitală”, și-a făcut bagajele și a plecat într-o vacanță de vis în una dintre cele mai luxoase destinații din lume. Vedeta a ales să se bronzeze în Bali, iar jurnaliștii de la Fanatik au aflat câți bani a cheltuit Ana Morodan pe zilele de liniște de pe malul Oceanului Indian. Influencerița a postat mai multe imagini și videoclipuri din vacanța ei, iar peisajele de care a avut parte îți pot tăia răsuflarea.

Citește și: Ana Morodan, complexată de aspectul fizic. A izbucnit în lacrimi! Mesajul surprinzător transmis pe Instagram: „Mă simt grasă și urâtă”.

Ana Morodan a avut parte de o experiență deosebită în timpul șederii sale în Indonezia, bucurându-se de o piscină infinity, în unul dintre cele mai spectaculoase locuri. Cunoscuta vedetă a fost cazată la OneEighty, un club de zi unde închirierea unei cabane VIP costă 4.500.000 de rupii indoneziene, echivalentul a 1.400 de lei.

Este important de menționat că aceste cabane, situate în apropierea piscinelor complexului și cu vedere la ocean, pot fi închiriate pentru un maxim de 4 persoane. Accesul în diversele zone ale clubului pe care Ana Morodan le-a vizitat implică tarife diferite. De exemplu, pentru a savura un cocktail în zona de lounge, influencerița a plătit 156 de lei (500.000 de rupii indoneziene).

Aceeași taxă se aplică și pentru relaxarea în piscină și utilizarea șezlongurilor. În zona VIP, unde șezlongurile sunt înlocuite cu canapele cu vedere la Oceanul Indian, prețul pentru o zi este de 650.000 de rupii, adică 200 de lei.

Ana Morodan a ales să-și încarce bateriile în această călătorie, după un an destul de complicat. Vedeta a fost implicată într-un incident intens mediatizat, mai exact a fost prinsă în timp ce conducea sub influența alcoolului și a drogurilor acum câteva luni. Fosta jurată de la Masked Singer, cunoscută și pentru reality-show-ul său „Reală” de la Antena Stars, și-a recunoscut greșeala și s-a retras pentru o perioadă într-un centru de recuperare. A dorit să se dedice exclusiv recuperării, renunțând temporar la orice altă activitate care o consuma intens.

În afara acestui episod, Ana Morodan a fost în centrul atenției în ultima vreme și într-un caz în care mai multe vedete au fost înșelate de un youtuber. Ea a fost una dintre victimele „operațiunii Brânza Regelui”, în care un tânăr a încercat să arate cât de ușor pot cădea celebritățile în capcana promovării unor produse oferite de alții.

Citește și: Clienții din mall s-au trezit cu mai mulți „colindători” surpriză! O turmă de capre s-a rătăcit prin parcarea subterană a centrului comercial