Ana Morodan, „contesa digitală”, i-a dat lecții de social-media lui Florin Călinescu: „Prințese sunt destule. Eu le zic influensărese de la florărese”

Ana Morodan, supranumită "contesa digitală", a fost invitata lui Florin Călinescu unde a vorbit despre ce înseamnă să fii o veterană în universul social-media.

26 oct. 2021, 22:40
Ana Morodan, „contesa digitală”, i-a dat lecții de social-media lui Florin Călinescu: „Prințese sunt destule. Eu le zic influensărese de la florărese”

Ana Morodan, 36 de ani, a fost invitată la noua emisiune moderată de Florin Călinescu unde, cea care este supranumită „contesa digitală” i-a oferit veteranului în televiziune câteva lecții de social-media.

Ana Morodan este recunoscută pentru prezența strălucitoare, dar și pentru faptul că este una dintre primele personalități din social-media care au pus bazele acestui trend în România, în urmă cu aproximativ 10 ani.

„Contesa” i-a mărturisit lui Călinescu că este fascinată de personajele negative și a făcut și câteva comentarii ironice despre connceptul de „influencer”.

„În ziua de azi sufletul bun nu este o calitate. Îmi plac personajele negative foarte mult pentru că trebuie sa ai o doza de inteligență ca să te uiți la ele. Aceste personaje nu sunt negative degeaba, de când e trendul cu Maleficent a apărut filmul Cruella în care îi arată partea umană si sunt foarte interesată de psihologia din spate, plus ca prințese sunt destule. Eu le zic influensărese de la florărese. ”

Ana Morodan a dezvăluit că deține mai multe afaceri și că nu se bazează pe social-media pentru a face bani. Morodan deține un brand de îmbrăcăminte premium care se numește Apartament 17, precum și alte colaborări cu diferite companii.

De asemenea, „contesa” a mai recunoscut că este un om foarte empatic de aceea o ajută să comunice prin intermediul social-media cu oamenii deoarece nu mai preia din emoțiile acestora.

„Sunt un om cu sufletul bun dar sunt o narcisistă si cred că este un lucru bun să-ți placă de tine.
Eu sunt un influencer doar în mică parte mi-am construit o marcă. Eu sunt un atreprenor online.
Social-media ma ajuta pentru că socializez fără să-i văd pe acei oameni, eu dacă-i văd ma încarc cu emoțiile lor pentru că sunt foarte empatică.”, a mai dezvăluit Ana Morodan.

Citește și: Motivul RUŞINOS pentru care Ana Morodan a fost exmatriculată în liceu. Cum a fost prinsă în toaletă

Ana Morodan, după o noapte de beţie. „Contesa digitală” a făcut publică imaginea

Ana Morodan, după o noapte de beţie. Cea supranumită „Contesa digitală” le-a mărturisit urmăritorilor ei că a băut așa cum nu o mai făcuse de mult și dimineața de după a venit cu o mahmureală de toată frumusețea.

„Beau rar, dar și atunci o dau de gard ceva splendid. (…) Prima mea noapte de beție în ceva timp și acea ”jur pe Dumnezeu că nu mai beau niciodată” dimineață”, a scris Ana Morodan, alias Contesa digitală, pe Insta Story, alături de o poză în care apare cu cearșaful pus pe față.

Nu demult, vedeta vorbea despre problemele de sănătate pe care le are. Aceasta a mărturisit că are un organism destul de sensibil, ”care crează aciditate”, și, în trecut, s-a luptat cu pietrele la rinichi. Se pare că acum se simte mai bine și își permite să consume alcool din când în când.

Citeşte şi: Ana Morodan a vrut să se sinucidă. Vedeta face declaraţii şocante: „Am cerut să mă internez la nebuni, am crezut că nu mai prind 2019”

 


loading...