Ana Morodan, primele declarații după ce a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare: „Nici să mai am carnet nu mă mai urc la volan

„Contesa digitală” a vorbit pentru prima oară de când a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului și a drogurilor. Ana Morodan își asumă vina și va respecta decizia instanței în ceea ce o privește.

23 oct. 2023, 22:51
Ana Morodan, primele declarații după ce a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare: „Nici să mai am carnet nu mă mai urc la volan
Ana Morodan, primele declarații după ce a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare: „Nici să mai am carnet nu mă mai urc la volan

Ana Morodan își asumă întreaga vină în ceea ce privește situația de la începutul acestui an, când a fost oprită în trafic de oamenii legii, după ce a avut un comportament ciudat în timp ce se deplasa pe drumurile publice. Ea a fost descoperită fără permis, dar și sub influența alcoolului și a unor substanțe interzise.

Citește și: Diana Șucu șterge pe jos cu Ana Morodan. De la ce a pornit scandalul dintre cele două. „Sunt multe care mă bârfesc. Femei rele și invidioase”

Ana Morodan, despre condamnarea la un an de închisoare

Ana Morodan a primit sentința pentru incidentul pe care l-a provocat la începutul acestui an. Contesa Digitală” a fost prinsă de polițiști la volanul mașinii sale, după ce consumase alcool, dar și alte substanțe interzise. În urma acestui incident, influencerița a fost condamnată la un an, 3 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare, dar este obligată să efectueze și 60 de zile muncă în folosul comunităţii. Iar dacă până acum nu a făcut nicio declarație despre sentința primită, Ana Morodan a spus recent că nu are de gând să conteste decizia în instanță și se va supune pedepsei pe care a primit-o, fiind asumată întru totul.

„Voi face tot ce trebuie să fac. Firesc. Sunt un om asumat. Am greșit, e normal să existe consecințe. M-a ajutat mult suportul pe care l-am primit de la oamenii din jurul meu, capacitatea mea de a spune oricărui tip de angajament profesional indiferent de consecință. Apoi dorința de a mă focusa exclusiv pe mine, lucru pe care înainte nu mă puteam convinge să-l fac, deși de trei ani am tot încercat”, a declarat Ana Morodan, pentru unica.

Din fericire, pentru Ana Morodan această experiență nu a venit doar cu astfel de consecințe legale, ci și cu o transformare radicală în ceea ce privește propria persoană. Ea a recunoscut în repetate rânduri faptul că s-a pierdut în ultima perioadă, prioritizând planul profesional, în defavoarea propriei persoane. Astfel, „Contesa digitală” a început să își aloce mai mult timp personal, focusându-se pe pasiunile sale.

„Acum stau cu mine, deși am planuri profesionale și mă mai ia entuziasmul pe partea asta. Acum mă liniștesc și încerc să mă reîntorc la Ana cea din viață personală, pe care am neglijat-o atât de mulți ani. Și cumva e bine, s-a făcut lumină după mult timp de negură”, a mai spus aceasta, pentru sursa citată.

După incidentul din trafic, Ana Morodan a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a putea să-și revină din șoc, dar și pentru a învăța să trăiască fără calmante. În acest sens, vedeta din online a spus că, în momentul în care a fost prinsă de poliție circulând pe străzile Capitalei, se afla sub influența unor medicamente care nu îi mai permiteau să fie 100% lucidă. Cu toate acestea, vedeta este fericită că nu a cauzat o adevărată tragedie.

„La episodul în care m-am urcat la volan, deși eram pe calmante care îmi afectau capacitatea de a conduce, e important de menționat că acele calmante îți și întunecă judecata. Așa că, în acel moment, nu am fost efectiv conștientă de ce fac. Îi sunt recunoscătoare Universului că n-am făcut mai rău, că n-am lovit pe nimeni și regret nespus acel episod. Nici să mai am carnet nu mă mai urc la volan”, mai spune Ana Morodan.

Citește și: Procedura tabu pe care și-a făcut-o Ana Morodan. ‘Contesa digitală’ a povestit totul: ” Este vorba despre întinerire și tonifiere vaginală”