Ana Morodan și-a pus gândurile în ordine, după ce a început tratamentul: „Să știți că dorm, gândurile mele s-au linișit”

Ana Morodan a dezvăluit că se simte mult mai bine după ce a început tratamentul, bussines-urile fiind singurele care îi mai dau bătăi de cap.

03 aug. 2023, 12:55
Ana Morodan și-a pus gândurile în ordine, după ce a început tratamentul: „Să știți că dorm, gândurile mele s-au linișit”
Cum se simte Ana Morodan de când a început tratamentul

În cadrul emisiunii „ReAlă by Ana Morodan”, „Contesa Digitală” a stat de vorbă cu unul dintre medicii de la clinica unde se recuperează. Vedeta a dezvăluit că gândurile i s-au pus în ordine, bussines-urile pe care le are fiind singurele care îi mai dau bătăi de cap.

„Mi-e dor să vin la voi ca să zic așa. Foarte sincer, eu n-am fost niciodată genul de om care se relaxează în vacanță. De când am plecat de la voi să știți că sunt mai agitată pentru că am intrat din nou în verba bucureșteană și oricât de tare m-am gândit eu că mi s-a eliberat viața și că pot să mă ocup de lucrurile mele după ce s-a întâmplat, mi-am dat seama că nu-i așa.

Citește și: Decizie radicală luată de Ana Morodan după scandalul accidentului! Cine o va escorta permanent pe „Contesa digitală”

Telefonul continuă să sune, business-urile merg în continuare. Mi-e dor să vin la voi, la modul foarte sincer. Mă simt foarte bine cu tratamentul care mi l-ați dat. Să știți că dorm, gândurile mele care nu mi se mai opreau și mintea s-au liniștit doar datorită tratamentului care mi l-ați dat”, a spus Ana Morodan.

Vedeta a mărturisit că a făcut o serie de schimbări și în locuința sa, pentru a nu-și mai aminti de trecut. Sera în care își petrecea nopțile a transformat-o în dressing.

Citește și: Ana Morodan, dezvăluire-șoc! „Contesa digitală” nu regretă accidentul: „Dacă nu făceam ce am făcut, nu aș fi putut să mă opresc”

„Eu trăiesc foarte mult în tot ce înseamnă gadget, acest spirit a vremurilor și sunt oameni în afară, de mare business care se duc în astfel de clinici pur și simplu să și dea un restart. Chiar la începutul întâlnirii noastre am făcut cumva o corelare în viața mea, ați spus că totuși întoarcerea în același mediu sau în aceeași încăpere te face să intri iarăși în sistemul ăla, probabil anxietate, depresie și așa mai departe.

Eu vreau să vă spun ceva, eu în casa mea am o cameră care e seră și în acea seră eu în fiecare seară când ajungeam de la birou, mergeam îmi puneam un suc, luam poate mai multe pastile decât erau prescrise pe rețetă și să știți că vă dau 100% dreptate pentru că la un moment dat mă uitam la sera și mă gândeam că îmi vine să fac același lucru. Acum l-am transformat în dressing”, a mai spus Ana Morodan.