ANAF a scos la vânzare de sărbători de la alimente şi jucării până la apartamente şi maşini de lux

Magazinele ANAF din toată ţară au scos la vânzare în această periodaă alimente, jucării, îmbrăcăminte, dar şi apartamente, case şi maşini de lux. Toate acestea pot fi găsite pe site-ul ministerului de Finanţe la secţiunea Valorificare bunuri.

25 dec. 2016, 14:35
ANAF a scos la vânzare de sărbători de la alimente şi jucării până la apartamente şi maşini de lux

ANAF vinde, însă şi cele mai ciudate produse, toate confiscate de la comercianţi care nu aveau documente pentru respectivele produse.

Pentru cei cu plăceri vinovate, ANAF scoate la vânzare, la Bihor, la un preţ accesibil pentru oricine, 22 de păpuşi gonflabile, la 2 lei bucata. Cel interesat va fi obligat să le cumpere pe toate.

Fiscul nu i-a uitat nici pe cei smeriţi. Și pentru că Dumnezeu, dar mai ales Arsenie Boca îmbogăţeşte pe oricine cu sfinţenia sa,  ANAF a scos la vânzare, în Hunedoara, o gamă întreagă de produse cu chipul lui Arsenie Boca. Cărţile poştale laminate sunt 2 lei bucata şi este disponibil un stoc de 77 de bucăţi. Pachetele suvenir cu Arsenie Boca sunt şi ele la promoţie, după ce au fost confiscate de la un evazionist. Și se vând cu 2 lei bucata. Cele şapte pachete îşi aşteaptă cumpărătorii credincioşi. Breloc de chei cu Arsenie Boca este o altă variantă pusă la dispoziţie de ANAF. Preţukl este de 3 lei bucata şi pentru că cererea e mare, au mai rămas doar 10 bucăţi.  Calendarele mari cu Arsenie Boca sunt de asemenea foarte cerute. Motiv pentru care ANAF mai are pe stoc doar 2 bucăţi, la 3 lei bucata. O altă variantă disponibilă este tabloul cu chipul lui Arsenie Boca, pe diferite dimensiuni. Preţul porneşte de la 2 lei bucata. Cruciuliţele de parbriz cu chipul lui Arsenie Boca  costă 2 lei bucata şi mia sunt disponibile 7. Plăcuţele magnetice cu chipul lui Arsenie Boca sunt cele mia ieftine, costând 0,5 lei bucata.

Tot ANAf, la Bihor, vinde geamuri termopane sparte, folosite, uzate cu 30 de lei bucata.

Pentru cei care doresc să îşi cumpere un telefon mobil cu banii de o prajitură, ANAF, la Călăraşi, le poate veni în întâmpinarea nevoilor, cu un telefon marca Samsung la 5 lei.
Și pentru că tot e Crăciunul, la Hunedoara, Fiscul are de vânzare postere cu Moş Crăciun cu 1,4 lei bucata.

De la ANAF Prahova viitoarele mirese îşi pot cumpăra rochie de mireasă cu 400 de lei.