ANAF, intervenţie în forţă în cartierul Domus din Pipera. Ionuţ Negoiţă, EXECUTAT SILIT

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, are din nou probleme cu ANAF. GSP scrie că, vineri, în jurul orei 12:00, mai mulți angajați ai ANAF au intervenit în forță în cartierul Domus din Pipera pentru a pune sechestru pe mai multe bunuri ale afaceristului.

09 iun. 2017, 10:30
ANAF, intervenţie în forţă în cartierul Domus din Pipera. Ionuţ Negoiţă, EXECUTAT SILIT

Cartierul Domus este construit de Ionuţ Negoiță, iar în acest ansamblu rezidențial, patronul dinamovist mai deține două case, un parc, dar și mai multe mașini, pe care ANAFl va pune sechestru. Complexul din Pipera, din comuna Voluntari, a fost construit de către societatea Domus Stil, parte a RIN Group al fraților Robert și Ionuț Negoiță.

În octombrie 2015, Ionuţ Negoiţă şi fratele său, Robert Negoiţă, au fost executaţi silit de ANAF, care încearca să recupereze 28 de milioane de euro, bani reprezentând TVA neplătit din tranzacţiile imobiliare. La acel moment, 14 apartamente şi 290 de locuri de parcare aparţinându-le celor doi au fost vândute la licitaţie, la preţ de chilipir, dar în urma acestei acţiuni statul a recuperat doar 1,3 milioane de euro.

Ionuț Negoiță are o avere estimată la 105 milioane de euro, bani veniți din fotbal, imobiliare și hoteluri, conform Top 300 Capital.