ANAF, intervenţie în forţă în războiul pentru averea lui Fane Spoitoru. Ce se întâmplă cu milioanele interlopului

La 3 ani de la moartea lui Fane Spoitoru, lupta pentru averea celui mai titrat interlop din București nu s-a încheiat. Din contră, lucrurile au început să se complice și mai mult.

22 mart. 2019, 13:21
ANAF, intervenţie în forţă în războiul pentru averea lui Fane Spoitoru. Ce se întâmplă cu milioanele interlopului

În lupta pentru averea lui Fane Spoitoru, care are loc în instanță între copiii și văduva acestuia, statul român a fost surpriza de la ultimul termen de judecată, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi DOLIU imens în lumea INTERLOPĂ. Unul dintre cei mai TEMUŢI lideri de CLAN, a MURIT

Direcția generală Regională a Finanțelor Publice București a făcut o cerere de intervenție care a fost admisă „în principiu” de judecători. Asta înseamnă că partajul judiciar cerut de cei doi copii ai lui Spoitoru: Claudia și Fane Jr ar putea să nu se mai realizeze decât în momentul în care ANAF-ul își va recupera datoria de la moștenitorii interlopului.

Conform unor surse apropiate familiei, aceasta s-ar ridica la aproape 300.000 lei, bani datorați de Fane Spoitoru prin firmele sale.

Averea lui Fane Spoitoru: care este miza războiului?

Miza războiului pentru avere este însă și mai mare. Inițial, evaluarea moștenirii lui Spoitoru a fost evaluată la aproximativ 2 milioane lei, însă ulterior s-a constatat că în ultimii ani, averea lui Fane Spoitoru a cam dispărut. Tratamentele în străinătate și afacerile neprofitabile ale „legendei” Bucureștiului a făcut ca din milioanele de altădată să rămână mai mult datorii.