ANAF scoate la licitaţie maşini confiscate la preţuri începând de la 1.000 de lei. VEZI LISTA

Câteva zeci de maşini confiscate sunt scoase la licitaţie de ANAF în cursul acestei luni. Preţurile maşinilor sunt cuprinse între 1.000 şi peste 10.000 de lei, în funcţie de licitaţie şi de evaluarea făcută de un specialist.

02 iul. 2019, 09:58
ANAF scoate la licitaţie maşini confiscate la preţuri începând de la 1.000 de lei. VEZI LISTA

Printre maşinile ce vor fi vândute la licitaţie de ANAF în cursul acestei luni se numără modele precum BMW Seria 3, Hyundai Tucson, Volkswagen Passat, Volkswagen Golf sau Ford Galaxy. De asemenea, toate aceste maşini vor fi vândute în cadrul licitaţiilor organizate în sediile ANAF din ţară.

Cum scapi de DATORIILE ANAF. Paşii pe care trebuie să-i facă orice contribuabil pentru a scăpa de popriri

Spre exemplu, pe 16 iulie, la ora 13.00, la sediul ANAF din Iaşi, se organizează o licitaţie pentru vânzarea unui BMW 318i, benzină, an fabricaţie 1992, cu un preţ de pornire de numai 1.750 de lei.

Tot pe 16 iulie, în Medgidia, ANAF scoate la licitaţie două autoturisme:

– Volkswagen Bora, an fabricaţie 2002, motorină, preţ de pornire 6.660 de lei;

– Peugeot Boxer, an fabricaţie 2007, motorină, preţ de pornire 14.280 de lei.

Pe 18 iulie, la Constanţa, ANAF vinde la licitaţie un autoturism marca Hyundai Tucson fabricat în anul 2008, benzină, cu un preţ de pornire de 10.800 de lei.

În data de 22 iulie, în Bucureşti, ANAF scoate la licitaţie un autoturism marca Skoda Octavia, an fabricaţie 2008, benzină. Preţul de pornire al licitaţiei este de 13.950 de lei, mai multe detalii fiind disponibile în anunţul licitaţiei ANAF.

În aceeaşi zi, tot în Bucureşti, ANAF vinde la licitaţie un autoturism marca Volkswagen Golf fabricat în anul 2003, benzină, preţul de pornire fiind de 6.655 de lei.

ANAF schimbă foaia. Cum se vor face popririle şi executările silite pentru cei cu datorii mai mici de 1500 lei

Cei interesaţi în cumpărarea maşinilor scoase la licitaţie de ANAF sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare în locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferta de cumpărare. Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente:

– oferta de cumpărare;

– dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezântând 10% din preţul de pornire al licitaţiei;

– împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;

– copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului (în cazul persoanelor juridice);

– copie de pe actul de identitate;

– declaraţie pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.