ANAF vinde bijuterii din aur și pietre prețioase de milioane de lei. Cum te poți înscrie la licitație

Autoritatea Națională pentru Administrare Fiscală (ANAF) organizează, în perioada imediat următoare, două licitații pentru vânzarea de aur confiscat. De asemenea, sunt scoase la vânzare pietre prețioase.

11 feb. 2023, 19:30
ANAF vinde bijuterii din aur și pietre prețioase de milioane de lei. Cum te poți înscrie la licitație

Autoritatea Națională pentru Administrare Fiscală vinde aur și pietre prețioase de milioane de lei. ANAF a anunțat organizarea, la sediul Serviciului de valorificare bunuri București, a unor licitații publice pentru vânzarea unor bunurilor imobile și a unor obiecte din metale și/sau pietre prețioase, după cum urmează:

– în data de 15.02.2023, ora 10.00, pentru valorificarea a 12 bunuri imobile la prețul total de pornire a licitației de peste 2,2 milioane de lei (anunțurile A_VBB 352 – A_VBB 363);

– în data de 16.02.2023, ora 11.00, pentru valorificarea a 34 gropuri care cuprind obiecte de natura metalelor și/sau pietrelor prețioase la valoarea totală de pornire a licitației de peste 1,5 milioane de lei (anunțurile A_VBB 381 – A_VBB 414).

Citește și: Românii care primesc bani de la rudele din străinătate, vizați de ANAF. Cine se încadrează în categoria celor cu averi mari

Anunțurile se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunțuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului (link aici) și cuprind toate informațiile necesare înscrierii la licitație.

Citește și: Românii care nu au cont la ANAF riscă amenzi şi popriri. Termenul limită este 1 martie

Adresa sediului Serviciului de valorificare bunuri București este Str. Dumitru Gerota Nr.13, Sector 2, etaj 3, camera 305 (în incinta sediului Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București).