ANAF vine cu o ofertă de lux. Scoate la licitaţie diamante şi bijuterii din aur

Aurul şi diamantele confiscate de la infractori sunt scoase acum la licitaţie, la preţuri extrem de convenabile, potrivit România TV.

03 nov. 2017, 09:02
ANAF vine cu o ofertă de lux. Scoate la licitaţie diamante şi bijuterii din aur

Una din cele mai spectaculoase oferte ale ANAF este cea iniţiată de regionala Galaţi, care vinde nu mai puţin de 33 de diamante naturale, de mărimi, culori şi claritate din cele mai variate.

Amatorii de pietre preţioase certificate pot alege între un diamant de 0,437 carate, culoare J şi claritate I1, de calitate foarte bună, la preţul de 1.998 lei, altele de 0,099 carate, culoare G sau H şi claritate VS, considerate, de asemenea, de bună calitate, la un preţ de 301,5 lei şi până la un diamant de 0,03 carate, parţial ciobit, cu un preţ de numai 18 lei.

Tot Fiscul gălăţean vinde aproape nouă kilograme de aur, dar preţul cerut este mai mare decât cel al pieţei. Este vorba despre 8.820,34 grame de bijuterii diverse, din aur de 14 karate, pentru care ANAF cere 150 lei/gramul. Dacă va reuşi să le vândă la acest preţ, Fiscul ar câştiga o sumă importantă, de peste 1,3 milioane lei.