Analiză numerologică Oana Hanganu: Săptămâna 2-8 iulie, marcată de cifra 9. Cine sunt norocoşii acestor zile

Analiză numerologică Oana Hanganu: Săptămâna 2-8 iulie 2018 este a 27-a din an și este marcată de cifra 9 (2+7). Aceasta anunță posibile schimbări și regrupări de forțe, renunțarea la relații sau proiecte, pentru pregătirea unor noi începuturi, scrie oanahoroscop.com.

02 iul. 2018, 07:28
Analiză numerologică Oana Hanganu: Săptămâna 2-8 iulie, marcată de cifra 9. Cine sunt norocoşii acestor zile

Analiză numerologică Oana Hanganu: Săptămâna 2-8 iulie 2018 este a 27-a din an și este marcată de cifra 9 (2+7). Aceasta anunță posibile schimbări și regrupări de forțe, renunțarea la relații sau proiecte, pentru pregătirea unor noi începuturi.

Analiză numerologică Oana Hanganu: Săptămâna 2-8 iulie 2018 este a 27-a din an și este marcată de cifra 9 (2+7). Aceasta anunță posibile schimbări și regrupări de forțe, renunțarea la relații sau proiecte în pregătirea unor noi începuturi și ne cere să învățăm din greșelile noastre și altora pentru a nu le repeta în viitor

Astrologic, vorbind, întreaga lună iulie este plină de provocări!
Citește Horoscopul lunii iulie și află ce ți-au pregătit astrele și află cum poți transforma provocările în oportunități!

Vibrația numerologică a săptămânii 2-8 iulie 2018 este 9 (2+7), vibrația tranzițiilor majore dar și vibrația Puterii prin:
* cooperare, colaborare, echilibru, egalitate, armonie, respect pentru ceilalți 
(semnificația cifrei2) 

+
* toleranță față de ceilalți și disponibilitatea de a ține cont și de interesul altora, nu doar de  cel personal, accent pe spiritualitate și (re)cunoașterea principiilor legate de faptă și răsplată sau cauză și efect.
(semnificația cifrei 7)

Înteresant este că, în astrologie, zodia cu numărul 7 este Balanța. Iar Balanța este semnul echilibrului, păcii, parteneriatelor, colaborării, corectitudinii.
Astfel, numărul 27, care marchează săptămâna, ne transmite un dublu mesaj privind nevoia de echilibru și armonie.

În numerologie, cifra 9 este o punte între vechi și nou, între sfârșit și început, iar în astrologie, este asociată planetei Marte. Iar Marte este planeta Acțiunii, dar și planeta Războiului.

Dacă oamenii colaborează, comunică și găsesc soluții la problemele care îi despart, Marte se manifestă ca planetă a Acțiunii.
Dacă intoleranța, agresivitatea, refuzul de a colabora etc marchează săptămâna, Marte se manifestă ca planetă a Războiului.

Care dintre cele două ”fațete” ale lui Marte se va manifesta în perioada următoare? Rămâne de văzut.

Cine sunt norocoșii săptămânii 2-8 iulie 2018:
* cei născuți în zilele de 2, 7, 9, 11,  16, 18, 20, 25, 27
* cei născuți în  februarie, iulie, septembrie și noiembrie.