Anamaria Ferent a povestit prin ce COŞMAR a trecut cu soţul Gabrielei Cristea şi ce bătăi suporta

Anamaria Ferent a fost căsătorită cu Marcel Toader doar trei luni. Suficiente pentru cântăreaţă pentru a-şi forma o părere despre actualul bărbat al Gabrielei Cristea şi de a divorţa rapid până nu se ajungea la lucruri şi mai grave.

09 apr. 2013, 09:36

Anamaria Ferent s-a îndrăgostit iremediabil de omul de afaceri Marcel Toader la mijlocul anilor 2000. S-au căsătorit la scurt timp, mai ales că artista a şi anunţat că este însărcinată. După ce au semnat actele, Anamaria l-a acuzat pe soţ de violenţa.

Anamaria a fost foarte dură la adresa omului de afaceri la vremea respectivă. Potrivit wowbiz.ro, ea a dezvaluit cum Marcel o „izbea de pereţi şi de masina”. Cântăreaţa a spus că acesta „este labil psihic”. „Mă strângea de gât, de braţe, m-a dat cu capul de maşină şi de pereţi„, a mărturisit vedeta, care a recunoscut că a pierdut sarcina din cauza bătăilor pe care le primea de la Marcel.

După ce Gabriela Cristea a fost surprinsă de paparazzi cărându-şi hainele din casa în care locuia împreună cu soţul ei, afaceristul Marcel Toader, fosta prezentatoare TV a declarat oficial că s-au despărţit.

VEZI AICI: Prima declaraţie a Gabrielei Cristea despre despărţirea de soţ

Fosta moderatoare de la „Noră pentru mama” a susţinut că există şansa de 50% să se împace cu Marcel Toader şi să nu ajungă la divorţ. Gabriela Cristea şi Marcel Toader sunt împreună de cinci ani. Cei doi s-au căsătorit civil la Paris în compania unor prieteni apropiaţi.