Anamaria Ferentz este şocată: „A murit chiar lângă ea”

Anamaria Ferentz a trait o adevarata drama care a marcat-o pe viata. Un prieten bun al cantaretei s-a inecat chiar in fata ei, iar de atunci are frica de apa.

07 aug. 2014, 13:42
Anamaria Ferentz este şocată: „A murit chiar lângă ea”

Anamaria Ferentz se teme de apă după ce un prieten s-a înecat sub ochii ei. Astfel de tragedii lasa urme adanci in sufletul oamenilor care le traiesc. Asa s-a intamplat si in cazul cantaretei, care povesteste acum de ce nu mai are curaj sa intre in mare sau in ocean. 

„Intamplarea asta m-a marcat pe viata. Mult timp dupa aceea nu am mai intrat in apa si in continuare mi-e foarte frica de apa. Intru in piscina, inot, dar trebuie sa stiu ca ma pot agata de ceva, in caz ca obosesc. Iar in mare sau ocean nu stau decat la mal, unde simt nisipul sub picioare”, a povestit Anamaria pentru Ziare.com.

Anamaria Ferenz a fost si ea la un pas sa-si piarda viata, tot prin inec. S-a intamplat la mare, insa norocul ei a fost ca un prieten i-a sarit in ajutor si a salvat-o in ultimul moment. Recent, cantareata a participat la o emisiune de sarituri de la trambulina, insa nu a vrut sa vina fara mama ei, care i-a dat curaj.

Milioane de oameni îl plâng: A murit după ce a făcut mii de acte de caritate