Anamaria Prodan, foarte aproape de a prelua şefia unui club important din Liga 1. „Sunt nr. 1 şi tot ca nr. 1 o să vin!”

Anamaria Prodan ar putea deveni noul preşedinte executiv al celor de la Politehnica Iaşi. Sexy-impresara a fost văzută în ultima vreme tot mai des alături de noul investitor, Horia Sabo.

19 iul. 2018, 10:22
Anamaria Prodan, foarte aproape de a prelua şefia unui club important din Liga 1. „Sunt nr. 1 şi tot ca nr. 1 o să vin!”

Anamaria Prodan ar fi fost ofertată de Horia Sabo, caz în care actualul şef al clubului, Adrian Ambrosie, au urma să ocupe un alt post în administraţia clubului. Sexy-impresara, care a adus mai mulţi jucători străni la Iaşi în ultimele zile, nu a exclus o posibilă venire în fruntea clubului, scrie 100%sport.ro.

„Legat de o funcție administrativă, eu sunt Anamaria Prodan, sunt numărul 1 și dacă cineva vreodată îmi va propune, tot ca numărul 1 o să vin!”, a declarat Anamaria Prodan, care a adăugat că are o relaţie strânsă de familie cu Horia Sabo: „Suntem prieteni de familie de foarte mult timp. Cred că este o mândrie pentru oraș că aveți un astfel de om care își riscă banii familiei pentru a ține acest brand în viață, pentru că au murit cele mai importante branduri în ultimii ani în România. Când vine un astfel de om și riscă totul pentru Politehnica, cred că trebuie respectat. Colaborarea dintre noi constă în faptul că eu propun cei mai buni jucători, pentru ca Politehnica să fie în primele șase echipe din România”.

Anamaria Prodan, POZA în costum de baie cu care a stârnit SCANDALUL VERII pe INTERNET

„Am avut o discuție cu Horia Sabo și mi-a spus ca nu se pune problema ca Anamaria Prodan să vină în funcția de președinte executiv. Această funcție mi-a fost încredințată de către Comitetul Director și doar acest organism mă poate schimba. Dacă va veni doamna Anamaria Prodan într-o altă funcție? Nu știu ce intenții are Horia Sabo”, a fost reacția președintelui executiv Adrian Ambrosie.