Anamaria Prodan a ajuns de urgenţă la SPITAL. Diagnosticul MEDICILOR este CUMPLIT

Anamaria Prodan a ajuns, marţi seară, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce s-a confruntat cu dureri mari de cap.

24 aug. 2016, 15:02
Anamaria Prodan a ajuns de urgenţă la SPITAL. Diagnosticul MEDICILOR este CUMPLIT

Anamaria Prodan a fost supusă unei serii de teste şi de analize, iar doctorii au stabilit că sexy-impresara a suferă de anevrism cerebral. În acest moment, starea soţiei lui Laurenţiu Reghecampf este stabilă. Acesteia i s-a recomandat un tratament medicamentos strict.

Contactat de SpyNews şi întrebat ce se întâmplă cu Anamaria Prodan, patrolul Stelei, Gigi Becali, a oferit un răspuns şocant: „Habar n-am! Nu ştiu nimic!”.

Laurenţiu Reghecampf nu a putut fi alături de soţia sa. Antrenorul se află în aceste momente în Anglia, acolo unde Steaua o va întâlni miercuri seară, de la ora 21:45, pe Manchester City, în manşa retur a play-off-ului Ligii Campionilor.

„Anevrismul este o zona dilatata a peretelui arterial, ca o umflatura pe traiectul unei artere cerebrale care iriga creierul. In marea majoritate a cazurilor, anevrismul cerebral este asimptomatic si trece neobservat. In cazuri rare, acesta se rupe si duce la hemoragii cerebrale reprezentand cauza unui accident vascular cerebral”, scrie sfatulmedicului.ro.