Anamaria Prodan a aruncat BOMBA în direct: „Nu, noi nu am divorţat, m-a sunat copilul plângând!”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au avut joi seară prima confruntare în direct după ce şi-au anunţat divorţul.

10 dec. 2021, 01:30
Anamaria Prodan a aruncat BOMBA în direct: „Nu, noi nu am divorţat, m-a sunat copilul plângând!”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incendiare despre Reghecampf. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

„Nu, noi nu am divorțat. Nici măcar primul termen nu a fost stabilit (nr: Anamaria Prodan a aflat ulterior că primul termen al divorțului este 7 februarie 2022). Băiețelul meu m-a sunat azi plângând. Are 13 ani. A zis: ‘Uite ce a făcut tata’. Nici greață nu am simțit. Am realizat că toată bunătatea mea și toată dorința mea de a nu expune familia asta a ajuns să fie călcată în picioare de presă, în primul rînd, cu ajutorul soțului meu, Laurențiu Reghecampf. Nu am putut decât să-i trimit mesaj și să-l felicit. Nu îl interesează dacă trăiește sau ce face copilul meu. Îi mai trimite câte 100 de euro.

Prodanca si Reghe scandal în direct la TV prin telefon! El a sunat în emisiunea ei, blând ca un „mielușel”, iar impresara l-a spulberat!: „Ai transferat bani din conturile noastre în conturile amantei. Pictorialul ar fi trebuit să-l faci cu fiul tău, nu cu aia!”
A considerat că 25 de milioane de lei vechi sunt suficienți și nu a crezut că trebuie să vină să-l îmbrățișeze măcar. Cred că suferința copilului meu este atât de mare încât Reghecampf să înțeleagă că relația se poate termina, dar relațiile nu trebuie făcute public. Lumea trebuie să știe că nu-l interesează ce face copilul. Îl rog să-l ia când sunt plecată din țară. Spune că îi e frică să nu ia covid și așa mai departe. A spus despre fete, pe care le-a crescut de la 5 ani, că nu sunt fetele lui.Îl iertam în lacrimi, explicându-i că tot ce se construiește în lumea asta este familia. Nu văd decât niște fotografii cu mine în presă pe care le are doar soțul meu și atât. Fotografiile lui cu amanta sunt jenante. Îl batjocorești sistematic pe acest copil. De doi ani nu mi-am luat avocat și am acceptat orice ordonanță.

Anamaria Prodan a descoperit cine a făcut publice pozele în ipostaze incendiare. Impresara își anunță răzbunarea: „Va plăti în timp foarte scurt!”
Este dorința femeii alături de el să facă pictoriale. El a amenințat multe persoane care au avut fotografii sau videoclipuri cu ea. L-am salvat să nu i se facă dosar penal. Bărbatul de care m-am îndrăgostit era matrița perfectă. Cineva trebuie să-l oprească. Acel cineva trebuie să fiu eu. Cât de mic poate fi un bărbat!”, a declarat Anamaria Prodan, joi seară.

„Să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut. Războiul pe care îl ai îl ai cu amanta ta. Cu acest pictorial câștigi ura copiilor tăi. Amanta ta ne-a trimis mii de mesaje în ultimii trei ani. Nu am dorit ca aceste lucruri să ajungă în presă. Acesta este cumva momentul zero„, a declarat la rândul ei, Anamaria Prodan.