Anamaria Prodan a câştigat procesul împotriva lui Dennis Man. Fotbalistul trebuie să-i plătească o sumă uriaşă

Anamaria Prodan a dat lovitura! Tribunalul Ilfov i-a dat câştig de cauză şi l-a obligat pe fotbalistul Dennis Man să-i plătească impresarei penalități în valoare 350.000 de euro. Suma reprezintă penalităţi, după ce sportivul a întrerupt contractul de reprezentare în timpul negocierilor pentru transferul său la echipa Parma din Italia.

26 mai 2022, 17:44
Anamaria Prodan a câştigat procesul împotriva lui Dennis Man. Fotbalistul trebuie să-i plătească o sumă uriaşă

Anamaria Prodan a câştigat procesul împotriva lui Dennis Man. Este însă doar o victorie de etapă pentru impresară deoarece decizia instanţei nu este definitivă.

„Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350.000 de euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale, precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului. Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 26 mai 2022”, se arată în decizia instanţei, conform Agerpres.

În anul 2021, Dennis Man a fost transferat de la FCSB la Parma în schimbul sumei de 13 milioane de euro.

Citeşte şi: FRF a deschis o anchetă în cazul în care Anamaria Prodan este acuzată că a încercat să influenţeze selecţia la „naţionala” U15: „Accesul părinţilor trebuie limitat în afara spaţiului de joc”

Anamaria Prodan a câştigat procesul împotriva lui Dennis Man. Motivul scandalos pentru care l-a dat în judecată

Transferul lui Dennis Man la Parma a declanşat un scandal uriaş în România. Negocierile cu echipa italiană au fost purtate de Giovanni Becali, chiar dacă Man avea un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan. Dennis Man şi Giovanni Becali ar fi semnat un contract de impresariat pe o zi, pentru a se încheia înţelegerea cu cei de la Parma, arată sursa citată.

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Dennis Man că a rupt unilateral contractul de reprezentare pe care îl avea cu ea şi l-a dat în judecată pe fotbalist, solicitând despăgubiri de sute de mii de euro.

„Nu mai am ce să discut! De acum se ocupă avocaţii. Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere. Mă poţi păcăli o dată, de două ori, dar nu mai mult. Dennis Man a fost învăţat de familia Becali că nu este o problemă şi că poate semna cu ei pentru o zi şi că mai apoi rămâne cu mine. Dar, nu ai cum să rupi contractul”, declara la acea vreme Anamaria Prodan, pentru DigiSport.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a încercat să stingă acest conflict şi i-a oferit impresarei suma de 100.000 de euro, însă Anamaria Prodan a refuzat.

Citeşte şi: Primul bărbat cu care Anamaria Prodan s-a afişat după ce Reghe a devenit tată: „Viaţa este prea scurtă şi prea frumoasă să fie trăită în genunchi ca fraierii”