Anamaria Prodan a dezvăluit ce ar face-o să divorţeze de Reghecampf: „Mitocănia, minciuna, dezmăţul, să facă copii în timpul căsniciei. Asta e viaţă de canal”

Anamaria Prodan continuă să-şi descrie soţul în cele mai frumoase cuvinte şi spune că are încredere deplină în el, în ciuda informaţiilor şi fotografiilor apărute în presă privind infidelitatea lui.

12 oct. 2021, 23:05
Anamaria Prodan a dezvăluit ce ar face-o să divorţeze de Reghecampf: „Mitocănia, minciuna, dezmăţul, să facă copii în timpul căsniciei. Asta e viaţă de canal”

„El e bărbatul perfect, noi suntem familia ideală. Va declara soţul meu dacă e cu o domnişoară cunoscută din oraş şi dacă are copil şi aşa mai departe. Va declara vreodată? Când o să primesc şi eu actele de divorţ atunci o să vorbesc şi eu. Acum trei minute am vorbit cu el, e între noi ce am vorbit. Toată lumea îmi ţine calea, dar am spus că eu nu am ce să declar. Nu mă ascund de presă, dar nu am ce să declar în momentul de faţă. Nu ştiu nici eu nimic.

Laurenţiu Reghecampf e tatăl copilului meu. E perfect, a fost şi este, nu l-a prins nimeni cu nimic. Dacă din maşina mea coboară acum un domn nu trebuie să fie nici bărbatul meu, amantul meu sau să am un copil cu el. Soţul meu este mult prea mândru ca să umble sau să se afişeze cu o domnişoară, cum spuneţi voi, foarte cunoscută în oraş. Eu cred că soţul meu când a intrat undeva cu mine sau singur s-a făcut linişte. Cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul acesta de femei şi să spună „am avut-o şi eu, o cunosc, am plătit-o şi eu”. Eu cred în soţul meu, el e matriţa bărbatului perfect”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Impresara a mărturisit că ceea ce apare în presă nu îi strică încrederea în Laurenţiu Reghecampf şi că alege să-l creadă pe el, nu fotografiile apărute în spaţiul public.

„Eu v-am mai spus, eu sunt Anamaria Prodan, am devenit Reghecampf. M-am născut Prodan şi aşa o să mor. Cu Reghecampf lângă mine, fără el, cu alţi bărbaţi care îmi vor deveni soţi, iubiţi, este strict ceva adiacent pe lângă mine. Eu sunt Anamaria Prodan.

Nu îmi strică încrederea în soţul meu ce se scrie în presă. Eu am învăţat de la tatăl meu că pe soţul meu şi pe copiii mei îi voi crede întotdeauna. Şi cu fotografii pentru că pot fi trucate. Şi filmele pot fi trucate. Eu, când o să am discuţie faţă în faţă cu soţul şi copiii mei, atunci eu am puterea şi va trebui să ies şi să vorbesc eu. Până atunci, eu pot să zic doar atât. Laurenţiu Reghecampf este soţul Anamariei Prodan, e tatăl copiilor mei, e un om nemaipomenit, e un antrenor fabulos, e definiţia bărbatului perfect şi e unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit eu”, a spus Prodan.

Întrebată ce ar face-o cu adevărat să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan a mărturisit: „Mitocănia, minciuna, dezmăţul. Nu aş putea să accept nici eu, nici copiii mei. Noi trebuie să fim demni. Sau hai să facem copii în timpul căsniciei, nu, asta pentru mine e o viaţă de canal. Dacă s-ar întâmpla ca copiii mei să ajungă în ipostaza asta eu nu mai sunt mama lor, ei nu mai sunt copiii mei”.