Anamaria Prodan a plecat din România! A pozat mai provocator ca niciodată, în ciuda lui Reghecampf FOTO

Anamaria Prodan a ajuns la Abu Dhabi şi nu-l iartă nici de acolo pe Laurențiu Reghecampf! Sexy-impresara continuă să pozeze cât se poate de provocator, mai ales după ce acest lucri i-a fost reproşat de cel care încă îi este soţ în acte!

07 mart. 2022, 14:54

Anamaria Prodan a plecat din România! Sexy-impresara pozează mai provocator ca niciodată mai ales după ce Laurenţiu Reghecampf a acuzat-o public că astfel de imagini i-ar fi afectat cariera pe vremea când antrena echipa Al Wasl din Emiratele Arabe Unite.

Anamaria Prodan a plecat din România! A pozat mai provocator ca niciodată, în ciuda lui Reghecampf

Anamaria Prodan s-a întâlnit cu mai mulţi afaceriști de succes din India și Emiratele Arabe Unite, iar în timpul liber mai face și câte o ședință foto sexy, la piscină! Sexy-imnpresara pare să nu fie afectată prea mult dfe procesul de divorţ și arată ca o adevărată bombă-sexy, deşi are 49 de ani! În aceste zile, Anamaria Prodan şi-a expus trupul în costume de baie cât mai decoltate, iat pozele făcute la marginea unei piscine de lux din Abu Dhabi fac deja furori pe internet!

Anamaria Prodan a atras toate privirile. Cum a fost fotografiată pe stradă

„La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo trei ani. A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai, în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele: „Știi că pentru noi Burj Al Arab e un simbol, roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta!”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf.

Imaginea cu Anamaria Prodan şi Dan Diaconescu face înconjurul internetului. Întâlnire de taină în Dubai

„I-am distrus ce? Reputația? Care este aia? Of, Doamne! Nici nu mă mai miră nimic. Eu și copiii considerăm că nu-s ideile și vorbele lui. L-am iertat, cum am spus, și îl vom ierta mereu pentru toată mizeria lui. Ne rugăm să-i fie bine și atât. Cea mai mare pedeapsă pentru un om și un părinte este să nu-și dorească nici un copil să te vadă în față. Dumnezeu i-a dat-o! Dar, repet! Când ajungem acolo sus, probabil că va avea de dat multe explicații și, cu siguranță, nu va putea, dar și atunci eu și copiii îl vom ajuta!”, a replicat Anamaria Prodan, conform Click!.