EXCLUSIV. Anamaria Prodan: Dan Alexa este BĂRBAT, cei care vor b-ul mare la cuvântul bărbat ar trebui să ia seama la el

Anamaria Prodan a comentat în exclusivitate la România TV scandalul în care a fost implicată recent şi a vorbit despre atitudinea lui Dan Alexa. Episodul în care îl lovește pe antrenor a aruncat în aer speculațiile că Laurențiu Reghecampf și sexy impresara nu mai sunt un cuplu. De fapt, spune Anamaria Prodan, totul a plecat de la un transfer al unui jucător care nu a confirmat pe teren și nu de la un moment de gelozie.

17 iul. 2019, 05:38
EXCLUSIV. Anamaria Prodan: Dan Alexa este BĂRBAT, cei care vor b-ul mare la cuvântul bărbat ar trebui să ia seama la el
Anamaria Prodan a vorbit la România TV despre relaţia cu Dan Alexa.

 
„Sunt atât de fericită că am lângă mine un astfel de antrenor ca Dan Alexa. Să-ți spun că sunt atât de dezamăgită când am văzut reacțiile multor bărbați, cu b mic din România, unde spun: „Aoleu, târăște-o pe jos, ia-o cu levieru’, omoar-o, să vadă diferența dintre femeie și bărbat!”. Nu, Dan Alexa a predat o lecție de viață, de educație, tuturor bărbaților din România”, a spus Anamaria Prodan la România TV.

S-a aflat! Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

„Eu cred un lucru. Eu care trăiesc între bărbați și mă căiesc că am făcut lucrul ăsta și-mi pare foarte rău că am făcut lucrul ăsta, dar sunt o femeie foarte aprigă la mânie, aș vrea să zic așa: Toți care vor să fie numiți bărbați și să aibă în față b-ul mare la cuvântul bărbat, ar trebui să ia seama la Dan Alexa și să înțeleagă că o femeie nu poate fi atinsă nici cu o floare. Și în general femeile sunt greu de controlat. Eu de aceea sunt cine sunt. Eu de aia m-am luptat atât de mult pentru antrenorii și pentru jucătorii mei, că sunt aprigă. Repet, a fost un gest necontrolat, un gest urât, pe care-l regret, dar sunt mândră să am un astfel de om lângă mine, să reprezint un astfel de antrenor care, a arătat ce înseamnă bărbăția”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Dan Alexa, ADEVĂRUL despre relaţia cu Anamaria Prodan. „Este sufletul meu!”

Anamaria Prodan s-a căsătorit, în 14 iunie 2008, cu Laurențiu Reghecampf în Las Vegas și au împreună un băiat.