ANAMARIA PRODAN a renunţat la celebrul „palmier”. Cât de sexy este cu noua tunsoare FOTO

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai frumoase şi mai longevive cupluri din peisajul monden autohton, iar sexy-impresara este cu siguranţă una dintre cele mai nonconformiste şi controversate prezenţe de la noi.

27 mart. 2017, 10:37

Anamaria Prodan este extrem de sexy după câteva naşteri, dar frumuseţea cere efort, astfel că este o clientă fidelă a saloanelor de înfrumuseţare, scrie cancan.ro. Soţia lui Reghecampf şi-a uimit recent fanii atunci când a renunţat la faimosul „palmier”, apărând cu părul lung şi drept. Majoritatea au sfătuit-o să păstreze acest look, fiindcă o prinde de minune.

Citeşte şi ANAMARIA PRODAN, propusă la şefia LPF. Cine sunt CONTRACANDIDAŢII

Deşi părea decisă să-şi păstreze tunsoarea pe care a făcut-o celebră, iată că Anamaria s-a decis în cele din urmă să meargă şi mai departe cu transformarea, postând pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare cu părul mult mai scurt. Fanii au înroşit imediat butonul de like şi i-au lăsat zeci de comentarii apreciative: „Cât de frumoasă eşti cu părul întins şi tuns, cât de mult te întinereşte”, „Freza asta te întinereşte! Îţi stă foarte bine aşa”, „Eşti adorabilă aşa, crede-mă! Rămâi aşa”, „Foarte-foarte mişto aşa, să nu schimbi tunsoarea!!! Eşti superbă aşa, eşti mult mai feminină”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de sexy-impresară.