Anamaria Prodan, accident în trafic: „Maşina staţiona. A intrat în mine, nu a văzut că e cineva înăuntru, apoi a plecat”

Anamaria Prodan a fost implicată într-un accident rutier. Bolidul de lux al impresarei a fost lovit de un biciclist.

27 apr. 2022, 00:46
Anamaria Prodan, accident în trafic: „Maşina staţiona. A intrat în mine, nu a văzut că e cineva înăuntru, apoi a plecat”

Anamaria Prodan a avut un accident cu maşina, marţi, în jurul prânzului, în zona Dorobanți. Impresara ocupa unul dintre locurile din spate ale Maybach-ului, maşina fiind condusă de şoferul personal.

În timp ce staţiona, maşina a fost lovită de un biciclist care a trecut pe trotuar și a atins cu pedala bara din spate a bolidului de lux. Șoferul impresarei ar fi coborât și s-ar fi luat la ceartă cu bărbatul, iar Anamaria i-a urmat imediat exemplul.

Anamaria Prodan, accident în trafic

M-a lovit un biciclist și mi-a zgâriat bara, apoi a plecat. Eram cu mașina pe loc, nu a știut că-i cineva înauntru. Așteptam pe cineva să-mi aducă ceva. M-am dus după el, am chemat poliția care a venit și a făcut constatarea”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro

Citeste si Anamaria Prodan, mândră de Bebeto: „E copia fidelă a lui Reghe, dar înauntru e ca mine. Va merge în America”

Poliția a venit destul de repede la locul incidentului pentru a constata cele întâmplate. Atât Anamaria Prodan, cât și celelalte părți implicate au explicat cum a avut loc accidentul. Se pare că, potrivit legii, fapta se încadrează la accident rutier.

Totuşi, acest incident nu a reuşit să-i strice ziua Anamariei. După acest eveniment neplăcut, a mers să-şi vadă fiul la fotbal, iar vederea lui i-a adus zâmbetul pe buze, după cum se poate observa în pozele postate pe Instagram.

Citeste si Anamaria Prodan îl face praf Reghechampf după ce a dat-o în judecată. Limbaj şocant la adresa antrenorului!