Anamaria Prodan, alături de Bebeto şi Sarah la procesul de divorţ! Mesaj despre Reghecampf şi amantă: „I-am pus la pământ și am oprit jaful!” VIDEO

Anamaria Prodan s-a prezentat, luni, la Judecătoria Buftea, acolo unde are loc al doilea termen în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara a venit însoțită de Bebeto, fiul ei și al antrenorului, dar și de Sarah Dumitrescu, fiica sa cea mică din prima căsătorie.

04 apr. 2022, 14:57
Anamaria Prodan, alături de Bebeto şi Sarah la procesul de divorţ! Mesaj despre Reghecampf şi amantă: „I-am pus la pământ și am oprit jaful!” VIDEO
Anamaria Prodan, alături de Bebeto şi Sarah la procesul de divorţ! Mesaj despre Reghecampf şi amantă: "I-am pus la pământ și am oprit jaful!"

Anamaria Prodan, alături de Bebeto şi Sarah la procesul de divorţ! Sexy-impresara a ajuns, luni, la Judecătoria Buftea, acolo unde are loc al doilea termen din procesul de divorţ, alături de fiul ei, Bebeto, dar și de fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu.

Anamaria Prodan, alături de Bebeto şi Sarah la procesul de divorţ! Mesaj pentru Reghecampf şi amantă: „I-am pus la pământ și am oprit jaful!”

Anamaria Prodan a declarat că nu are deloc emoții și abia așteaptă să vadă cum vor decurge lucrurile. Aceasta a precizat că nu l-a mai văzut pe Laurențiu Reghecampf de aproape un an de zile. „Nu știu, avocatul trebuie să vă spună că am foarte multe procese nu mai știu… Ordonanța preșidențială am câștigat-o, am câștigat două. Emoții?”, a spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf nu a dorit să stea de vorbă cu presa. Antrenorul s-a urcat rapid în mașină imediat ce a ieșit de la Judecătoria Buftea.

Lovitură pentru Anamaria Prodan. Ce i-a cerut Reghe în instanţă: „Mi se pare jenant”

Înainte de a ajunge la tribunal, Anamaria Prodan a vorbit despre divorţ pentru Click! şi a spus că vrea neapărat ca averea  să fie împărțită corect. „Cum să-l las eu sărac? S-a lăsat singur, căci dacă nu ai minte e greu să stai în lumea bună! Mai rău e că omul era montat să ne lase și pe noi. Doar că după toate amenințările și înjurăturile amantei din mailuri la adresa lui, noi, familia, ne-am prins cu cine avem de-a face și ne-am unit! Așa i-am pus la pământ și am oprit jaful. Acum trebuie să se înfrățească de jumătatea noastră, să o pună urgent în cont, căci altfel e deranj pentru Reghe! După, vrem să plece departe de lumea noastră frumoasă și demnă”, a declarat Anamaria Prodan.

De ce vrea Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede de Reghecampf. Abia acum s-a aflat!

Sexy-impresara a anunțat că procesul de divorț cu siguranță nu se va încheia curând la judecătoria Buftea, ci va fi unul de durată: „Procesul nu are cum să se termine, căci trebuie să strângă de pe unde a dat jumătatea mea de avere și a copiilor. Durează ceva cred!”.