Anamaria Prodan anunţă din nou că nu mai vrea să audă de Reghecampf. „Viaţa noastră este lipsită de alcool, prostitutiţie, datorii”

Anamaria Prodan a decis încă o dată să încheie definitiv capitolul legat de Laurențiu Reghecampf, după un recent incident în care acesta a venit peste ea cu poliția. Impresara și-a exprimat dorința de a nu mai discuta despre fostul ei partener, dar a mai a anunţat acest lucru de mai multe ori!
Filip Stan
21 iun. 2024, 22:37
Anamaria Prodan anunţă din nou că nu mai vrea să audă de Reghecampf.
Anamaria Prodan anunţă din nou că nu mai vrea să audă de Reghecampf. "Viaţa noastră este lipsită de alcool, prostitutiţie, datorii"

Anamaria Prodan anunţă din nou că nu mai vrea să audă de Reghecampf! Într-un mesaj postat pe Instagram, Anamaria Prodan a anunțat că, împreună cu familia, iubitul ei, Ronald Gavril, și copiii, au hotărât să nu mai facă declarații legate de Laurențiu Reghecampf. Impresara a subliniat că își dorește liniște și că viața lor este prea frumoasă pentru a fi umbrită de astfel de subiecte.

„Am hotărât alături de familia mea să nu mai discutăm cu presa niciun subiect care conține numele Reghecampf! Poate se declare de azi orice dorește, poate să facă subiecte și reclamă pe spatele meu și al copiilor cum a făcut toată viața! Din respect pentru iubitul meu, Ronald Gavril, pentru copiii mei, Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Junior, am să opresc aceste subiecte care apar zilnic despre familia mea. Cu respect mă înclin în fața presei, dar viața noastră este prea frumoasă, lipsită de alcool, prostitutiție, datorii, sechestre, micime și decădere ca să o umbrim cu subiecte despre Reghecampf”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf: „S-a sucit suceala. Încet-încet degradare, degradare, degradare, uite-l fără loc de muncă”

Aceasta a sugerat că antrenorul nu mai este în același punct al vieții ca atunci când formau o familie şi consideră că Reghecampf se află acum într-un declin, spre deosebire de perioada în care erau împreună.

„Cine are ochi să vadă adevărul și realitatea, toată mizeria pe care o face, a făcut-o și în care se scaldă Reghecampf, realizează unde suntem noi și unde este el astăzi! Am spus-o și o repet. Maestrul nu își distruge opera… Privește neputincios cum se distruge singură și nu mai are de ce să se împotrivească pentru că are putere și talent să facă alte opere mult mai mari și valoroase ca cea distrusă. Vă iubim, cu stimă și respect familia Prodan”, a mai transmis Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe după ultimul scandal: „Are datorii, este strâmtorat și își dorește să vândă ceva, dar nu mai permitem așa ceva”

DailyBusiness
Românii riscă amenzi. Costurile asigurărilor locuințelor împotriva calamităților sunt acum publice!
Spynews
Prietenii fiicei lui Ioan Crișan ar fi fabricat și amplasat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri din Arad. Noi informații în cazul morții milionarului
Bzi.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de lux au plănuit cei doi
Fanatik.ro
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Capital.ro
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Playtech.ro
Când se dă drumul la căldură în blocurile din Capitală. Oficialii au anunțat că...
DailyBusiness
Decizie oficială! Ce impozit vor plăti românii în 2025
Adevarul
„E de la țară”. Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru
wowbiz.ro
Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali
Spynews
„Mie dacă nu îmi deschidea proces, nu știa nimeni”. Pepe îi dă replica Ralucăi Pastramă cu privire la filmulețele indecente. Ibrahim neagă că i le-ar fi trimis artistului
Spynews
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar
Evz.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
BREAKING NEWS Atac terorist la Ankara. Mai mulți morți și răniți după explozii și focuri de armă la o fabrică de avioane și drone
Cancan.ro
Câte mii de euro ar fi plătit Laura Crișan pentru uciderea tatălui său! Așa ar fi prins-o poliția... Ce a spus iubitul ei, care a mers cu ea în vacanțe de lux
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Se schimbă harta României? Maghiarii nu ne vor permite: Va trebui să oprim
StirileBZI
Bursele școlare intră în cont după 20 noiembrie! Cine va primi până la 3.000 lei lunar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
substantial.ro
Mesaj RO-Alert pentru locuitorii din Tulcea: Posibilitate de cădere a unor obiecte în apropierea graniței cu Ucraina
MediaFlux
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Războiul din Ucraina mai absoarbe niște bani. Marii perdanți sunt studenții beneficiari de Erasmus+ și Orizont Europa