Anamaria Prodan, anunţul momentului privind divorţul de Reghe. De ce nu divorţează la notar: „Îi e frică de partaj”

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf. Fiica Ionelei Prodan a dezvăluit că antrenorul Universităţii Craiova ar fi refuzat să divorţeze la notar de frica partajului.

29 apr. 2022, 11:12
Anamaria Prodan, anunţul momentului privind divorţul de Reghe. De ce nu divorţează la notar: „Îi e frică de partaj”

Anamaria Prodan anunţul momentului privind divorţul de Reghe. Dacă înainte Paște se părea că cei doi își doreau să  divorțeze cât mai repede pe cale amiabilă, la notar, în prezent lucrurile au luat o altă întorsătură.

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic

Fiica Ionelei Prodan nu vrea să mai audă de Reghe. Aceasta a dezvăluit că l-a rugat de mii de ori să vină la notar ca să divorţeze, însă se pare că antrenorului Universităţii Craiova i-ar fi frică de partaj.

Citeşte şi Anamaria Prodan, mândră de Bebeto: „E copia fidelă a lui Reghe, dar înauntru e ca mine. Va merge în America”

“Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și … s-a întors la forma lui inițială.â

Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el că nu ne interesează. L-am rugat de mii de ori să vină la notar să divorțăm instant. Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic.

Aflu din oraș că este împrumutat de la toți. Asta a făcut el din viața lui și probabil că de aici i se va trage declinul “, a declarat Anamaria, potrivit Click.

Reamintim că primul termen în divorțul dintre Anamaria și Laurențiu Reghecampf a avut loc la tribunalul Buftea, pe 4 aprilie.

„Avem un nou termen … Din păcate, nu se va judeca astăzi. Se va da un nou termen. Reghecampf vrea să își vadă copilul, vă dați seama. Nu i se permite de mai bine de șase luni, contrar a ceea ce se afirmă în presă. În mod cert se va admite un program de vizită pentru domnul Reghecampf și se va judeca ulterior și procesul pe fond.

Ceea ce văd eu e un fel de presiune pusă pe umerii lui Reghecampf, în sensul că e condiționat de programul de vizită, de a se stabili un partaj într-o cotă dorită de doamna Prodan. Se omite din această ecuație ceea ce e cel mai important. Copilul. Se arată spre bunuri, partaj și se încearcă amânarea acordării acestui program de vizită. E un drept al minorului de a avea relații cu ambii părinți”, a spus avocatul lui Reghecampf.

„Anamaria Prodan nu se prezintă astăzi, nu are obligativitatea prezentării. Avem continuarea procesului privind încredințarea temporară a minorului și pensia de întreținere din partea tatălui”, a transmis şi avocatul Anamariei Prodan.

Următorul termen a fost programat pe 16 mai.

Citeşte şi Anamaria Prodan, dată în judecată de Reghecampf pentru defăimare. Suma uriașă pe care o cere antrenorul ca despăgubire