Anamaria Prodan, apariție-bombă în plin scandal de divorţ. Cum s-a distrat fără Reghecampf în Dubai VIDEO

Anamaria Prodan a lăsat în urmă scandalul de divorţ şi a plecat în vacanţă în Dubai. Sexy-impresara se distrează și singură, fiind surprinsă în timp ce conducea un Lamborghini, îmbrăcată într-o salopetă-leopard!

21 iul. 2021, 16:09
Anamaria Prodan, apariție-bombă în plin scandal de divorţ. Cum s-a distrat fără Reghecampf în Dubai VIDEO

Anamaria Prodan, apariție-bombă în plin scandal de divorţ. Anamaria Prodan a condus un bolid decapotabil, dar demulte ori a avut o privire destul de îngândurată și serioasă, părând că mai are puțin și îi dau lacrimile din cauza evenimentelor din ultima perioadă.

Anamaria Prodan, apariție-bombă în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan a admis, recent, că soțul său ar putea avea o amantă, având în vedere toate informațiile apărute în presă, însă a declarat și că i-ar ierta infidelitatea și că va lupta până în ultimul ceas pentru căsnicia ei: „Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult. Pot să merg să jur pe orice icoană, la orice biserică, că eu și Reghecampf am avut o relație absolut normală, o căsnicie frumoasă în care ne-am sprijinit, ne-am crescut unul pe altul și ne-am iubit mult. Numai că fiind înconjurați de atâta ură, invidie, ispite și multe anturaje proaste, se poate întâmpla ca soțul meu, câteodată, să aibă o percepție greșită asupra lucrurilor”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a răbufnit: „Mă rog să-și revină, nu vreau să divorțez. Eu nu sunt nici prostituată, nici swingeriță”

Laurențiu Reghecampf nu a reacţionat deloc în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan, iar motivul iese abia acum la iveală: mama antrenorului luptă cu o boală teribilă! „Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”, a declarat Laurențiu Reghecampf. Acesta a refuzat să discute despre orice alt subiect, legat în primul rând de cariera sa profesională, deşi în ultima vreme s-a speculat pe seama revenirii la FCSB, relatează PlaySport.