Anamaria Prodan, apel de urgenţă către Reghecampf. „Nu au nicio vină copiii, ei trebuie să rămână fraţi”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au îngropat, se pare, securea războiului, iar acum sunt în relaţii civilizate. Mai mult, impresara spune că Bebeto trebuie să-l cunoască pe Liam, fiul fostului ei partener şi al Corinei Caciuc.

03 oct. 2023, 11:25
Anamaria Prodan, apel de urgenţă către Reghecampf. „Nu au nicio vină copiii, ei trebuie să rămână fraţi”
Anamaria Prodan, apel de urgenţă către Reghecampf. "Nu au nici o vină copiii, ei trebuie să rămână fraţi"

Anamaria Prodan, apel de urgenţă către Reghecampf. Impresara i-a cerut antrenorului ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, dar acestra n-ar fi fost de acord.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește. În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă. Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină”, a declarat Anamaria Prodan pentru Libertatea pentru femei.

Citeşte şi: Gigi Becali, declaraţie tulburătoare despre soţia lui, Luminița. „Decât să moară nevasta mea, mai bine să mor eu!” VIDEO

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Grațiela și Andrei Duban, primele declarații despre divorț, după ce s-a zvonit că sunt în pragul despărțirii: „Și la noi sunt momente mai puțin frumoase”

Laurențiu Reghecampf are un copil Corina Caciuc, născut pe 19 mai 2022, partenerea antrenorului fiind din nou, însărcinată. Antrenorul mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu , alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan, care mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu.