Anamaria Prodan are prieteni imaginari. Cine este Enzo și ce discuții poartă: „Pisica mea imaginară”

Anamaria Prodan are prieteni imaginari. Impresara a postat un videoclip amuzant pe rețelele sociale, în care își prezintă, în glumă, pisica imaginară. Este un animal făcut din zăpadă, iar video-ul a devenit viral pe rețelele de socializare.

26 ian. 2023, 23:45
Anamaria Prodan are prieteni imaginari. Cine este Enzo și ce discuții poartă: „Pisica mea imaginară”
Impresara a postat un videoclip amuzant pe rețelele sociale

Anamaria Prodan are prieteni imaginari. Vedeta a ajuns să facă tot felul de filmulețe pe Instagram și Tiktok, alături de tik-tokerul Valentin Caprariu. După ce în urmă cu câteva zile „a sărit” la bătaie în zăpadă, acum a anunțat că și-a făcut prieteni imaginari.

Citește și: Anamaria Prodan, „regina” luxului suprem, își face viața în Dubai! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, sărbătorită în club de cei mai bogați șeici

Anamaria Prodan are prieteni imaginari

Vedeta de 50 de ani s-a filmat pe balcon, la munte, în timp ce discută cu o pisică imaginară, făcută din zăpadă, pe care a numit-o Enzo. „Stau aici cu prietenii mei imaginari și vorbesc cu Enzo, pisica mea imaginară”, a spus Anamaria Prodan, pe Instagram.

După scandalul monstru cu Laurențiu Reghecampf din septembrie, când s-a bătut cu fostul ei soț în plină stradă, Anamaria Prodan a ajuns din nou să lovească un alt bărbat. De această dată însă, totul a fost în spirit de glumă. Impresara s-a „bătut” cu bulgări de zăpădă cu tik-toker-ul Valentin Caprariu. Impresara și-a luat rolul în serios și, ca totul să pară real, a „lovit” cu pumnii și picioarele. (Vezi AICI imaginile)

Anamaria Prodan, impresionată de ultimul gest al lui Alex Bodi

Afaceristul s-a despărțit de Ema Uta și a lăsat de înțeles că ar putea relua relația cu fosta lui soție, Iulia Sălăgean. „Eu și fosta mea iubită ne-am înțeles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia.

Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Nu vreau sa accept un scandal între Iulia și Ema.(…) Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea.

Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, dacă nu îmi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot”, a spus Alex Bodi într-un live pe TikTok.