Anamaria Prodan are probleme după ce a fost lovită de Reghecampf. Ce scrie în raportul medical al impresarei

Anamaria Prodan a mers la spital după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf, unde şi-a pus mâna în ghips, apoi la INML, pentru a-şi scoate un certificat medico-legal.

29 sept. 2022, 21:31
Anamaria Prodan are probleme după ce a fost lovită de Reghecampf. Ce scrie în raportul medical al impresarei
Anamaria Prodan are probleme cu silicoanele după ce a fost lovită de Reghecampf. Ce scrie în raportul medical al impresarei

Anamaria Prodan are probleme de sănătate după ce a fost lovită de Reghecampf. Anamaria Prodan s-a ales cu mâna şi piciorul luxate, iar faţedele dentare au fost fisurate din cauza loviturilor, scrie PlaySport. Din acest motiv,  Anamaria Prodan îi va cere despăgubiri de sute de mii de euro fostului ei partener.

Un profiler FBI analizează bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghe: „Pare să nu fie prima dată când e lovită. El trebuie să își rezolve frustrările, ea are nevoie de ajutor terapeutic”

De partea cealaltă, Laurențiu Reghecampf s-a ales cu un ochi vânăt după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul a mers şi el la INML, pentru analize, după ce a fost acuzat că ar fi fost beat! Medicii i-au emis un certificat din care rezultau leziunile de la nivelul feţei şi i-au transmis că analizele toxicologice ar putea dura chiar şi 6-7 luni. Reghecampf s-a dus apoi direct la o clinică medicală privată, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge, iar rezultatul atestă că nu a consumat nicio substanţă interzisă.

Anamaria Prodan, prima victorie în instanță împotriva lui Reghecampf. Lovitură devastatoare pentru antrenor!

Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au bătut la Snagov, vineri, după ce antrenorul a mers la vila în care a locuit cu soţia sa pentru a-și vedea fiul, pe Bebeto. A urmat apoi o bătaie ca în filme între cei doi, într-o parcare din Snagov. Ulterior, au mers la secția de poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt. Autoritățile au deschis dosare penale împotriva lor și au emis ordine de restricție pentru fiecare.