Anamaria Prodan ascultă Dani Mocanu într-un avion privat: „Melodia asta trebuia să mi-o dedice mie”

Anamaria Prodan a fost surprinsă în timp ce asculta o melodie cântată de Dani Mocanu, în avionul privat în care se afla împreună cu designerul Cătălin Botezatu.

12 dec. 2021, 18:54
Anamaria Prodan ascultă Dani Mocanu într-un avion privat: „Melodia asta trebuia să mi-o dedice mie”

Anamaria Prodan ascultă Dani Mocanu într-un avion privat. Se pare că sexy impresara a devenit fan Dani Mocanu, după ce manelistul şi-a declarat public iubirea pentru aceasta şi i-a compus o melodie.

Anamaria Prodan ascultă Dani Mocanu într-un avion privat

Dani Mocanu a postat un filmuleţ pe TikTok în care fiica Ionelei Prodan pare încântată de o melodie a sa. Mai mult, impresara de fotbai îi cere manelistului să i-o dedice.

 

@danimocanu10De cate ori sa va mai spun ??? ❌ Valoarea la valoare trage ❌ ##danimocanu ##anamariaprodan ##catalinbotezatu

♬ sunet original – danielmocanuoficial

Reamintim că manelistul i-a făcut impresarei de fotbal numeroase dedicaţii de dragoste şi i-a dedicat chiar şi o melodie, după ce a aflat că aceasta nu mai are de gând să se împace cu Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi Anamaria Prodan a devenit patron de club. La ce echipă din Liga 1 este investitor

Îmbrăcat la patru ace, Dani Mocanu s-a pozat stând în fața unei superbe limuzine, pregătit să apară la ușa fiicei Ionele Prodan şi să o facă fericită.

„Anamaria Prodan vin sa te iau … bani ai …dar sunt sigur ca in viața ta ai dus lipsa de anumite lucruri … te fac fericita.”, a scris Dani Mocanu în dreptul fotografiei pe care a postat pe rețelele de socializare.

Într-un alt mesaj postat de manelist, acesta i-a transmis impresarei de fotbal că el este singurul bărbat din România care poate să o facă fericită.

”Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită! Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum”, a scris Dani Mocanu.

După toate aceste declaraţii, Anamaria a declarat s-a interesat despre Dani Mocanu, fiul ei fiind cel care i-a răspuns la toate întrebările despre manelist.

Citeşte şi Anamaria Prodan, mesaj controversat, în versuri, după pictorialul lui Reghecampf cu Corina. „De dragoste poți da, când ură ai căpătat!”

”Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu, din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege.

Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”, declara recent Anamaria pentru fanatik.ro.