Anamaria PRODAN, atac suburban: Cornel Dinu este „rahat în ciorapi de mătase!”

Cornel Dinu s-a arătat extrem de deranjat de declaraţiile lui Laurenţiu Reghecampf, care afirmase că "Dinamo nu reprezintă nimic. Este diferenţă mare între noi şi ei. Noi ne batem cu Petrolul şi Astra. Meciul cu Dinamo nu înseamnă nimic pentru noi. Partida cu Chiajna e mai importantă". Anamaria Prodan şi-a apărat soţul

21 feb. 2014, 10:51

Anamaria Prodan a continuat atacurile la Cornel Dinu tot prin intermediul site-ului personal de socializare: „La ora asta gîndurile se aşează… Dinu e de fapt unul dintre principalii artizani ai transformării Ligii 1 într-o hazna. Din păcate n-a înţeles nimic din eşecurile pe bandă rulantă pe care le-a suferit în trecut. Înfrîngerile ruşinoase din Europa în faţa unor echipe de amatori sau în faţa unor ondulaţii geopolitice, completează masacrul şi peisajul. Ceea ce uită Cornel Dinu e că fotbalul vorbit, pe care el îl practică fără spor în ultimii ani, e doar o rudă sărăcăcioasă a rudei sale jucate pe pămînt. E trist însă că el nici măcar la „fotbalul ăsta din gură” nu se mai pricepe. De fapt nici nu ştiu ce e mai trist: să încerci să impresionezi microbistul cu amănunte despre bătălia de la Vidin sau să nu fi ofertat timp de 12 ani nici măcar de amatorii din Novoselce, Rupcea,Tatargik sau Inova . Cert e, că foarte trist este faptul că fotbalul a devenit ceva extrageometric pentru Dinu Cornel. E trist acest fanatism de predicator desfigurat pe care îl demonstrează dînsul, uneori fără să vrea, zilnic. E trist că „eroul de la Kosice” explică un „marcaj om la om” ca „o mare îngrămădeală în careu, ca la Silistra”. E trist că s-a degradat în ultimul hal şi că toată această degringoladă evidentă e acreditată cu autoritate de presa noastră libera. Şi tu eşti liber Cornele. Liber de contract… şi liber să spui ce vrei… dar nefericirea de a fi liber şi singur cu propria degradare apasă mult prea puternic. Şi se vede… Şi nu pot să nu îmi amintesc o replică celebră a preferatului Napoleon la adresa lui Talleyrand: ”.

Cornel Dinu s-a arătat extrem de deranjat de declaraţiile lui Laurenţiu Reghecampf, care afirmase că „Dinamo nu reprezintă nimic. Este diferenţă mare între noi şi ei. Noi ne batem cu Petrolul şi Astra. Meciul cu Dinamo nu înseamnă nimic pentru noi. Partida cu Chiajna e mai importantă”.

Oficialul din „Ştefan cel Mare” se află în conflict cu tehnicianul Stelei de mai multe luni, acuzîndu-l, în repetate rînduri, că nu ar fi străin de partidele strategice.

„Dacă eşti cu adevărat un făcător de fotbal şi un om cu morala şi cu cinstea nealterate nu faci astfel de declaraţii cu impostura agresivă despre un rival tradiţional. Acest personaj este urmărit de atît de multe semne de întrebare, are atîta rumoare şi foc în propria casă asupra justeţei rezultatelor de pînă acum, rezultate care nu au fost altceva decît o superioritate de jucător realizată de managmentul clubului prin transferuri şi nu prin ceea ce înseamnă forţa reală a jocului sau inspiraţia şi ştiinţa antrenorului. Aici este prea mult întuneric şi timpul îl va lumina. Important este că în momentele realmente de referinţă, evoluţia echipei sale şi a sa au capotat lamentabil. Am văzut cum a revoluţionat fotbalul românesc la meciul cu Stuttgart”, a spus Dinu, conform prosport.ro.

Citeşte mai mult pe fanatik.ro