Anamaria Prodan, avertisment teribil pentru fostul soţ. Ce riscă Reghecampf în Azerbaidjan: „E pericol mare!”

Anamaria Prodan i-a transmis fostului soț că se roagă pentru el să-i meargă bine la noua sa echipă, Netfchi Baku, din Azerbaidjan. Sexy-impresara îl avertizează pe Laurenţiu Reghecampf că îi va fi foarte greu într-o țară musulmană dacă nu va avea rezultate.

23 iun. 2022, 22:15
Anamaria Prodan, avertisment teribil pentru fostul soţ. Ce riscă Reghecampf în Azerbaidjan: „E pericol mare!”
Anamaria Prodan, avertisment teribil pentru fostul soţ

Anamaria Prodan, avertisment teribil pentru fostul soţ. La doar două zile după ce Reghecampf a semnat pentru două sezoane cu Neftchi Baku, sexy-impresara l-a avertizat ce-l poate aștepta la noua sa echipă din Azerbaidjan.

Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto… E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe”, a spus Anamaria Prodan pentru Playtech.

Anamaria Prodan vrea să-l lase sărac lipit pe Reghecampf. „Are să achite 50.000 de euro”

„Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, și când a mai și apărut online, în secunda aceea Laurențiu Reghecampf a murit cumva metaphoric. Să-i ajute Dumnezeu să facă rezultate, să se vorbească despre el, căci altfel se va vorbi numai despre viața deșucheată a amantei… Sorry, dar asta e adevărul!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Primele decizii ale instanţei în divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce pensie alimentară trebuie să plătească antrenorul şi cum e împărţită custodia lui „Bebeto”

Laurențiu Reghecampf va încasa 480.000 de euro pe sezon la noua lui echipă, iar oficialii lui Neftchi Baku i-au garantat că va avea mână liberă la transferuri și va încasa un bonus dacă va duce echipa în grupele UEFA Conference League.