Anamaria Prodan, noi contre scandaloase cu Cornel Dinu. „Un etern sifonar” vs. „comportament între canal şi cruce de piatră”

Anamaria Prodan a reacţionat dur după ultimele declaraţii ale lui Cornel Dinu, după ce fosta glorie a lui Dinamo a jignit-o pe impresara intrată în conducerea lui Hermannstadt.

17 iun. 2020, 04:59
Anamaria Prodan, noi contre scandaloase cu Cornel Dinu. „Un etern sifonar” vs. „comportament între canal şi cruce de piatră”

„Probabil că Dinu are senzația că a învățat multe lucruri de la Fănuș Neagu, în serile când îi turna în pahar, după ce îi spăla vasele. Sau poate când fura prăjiturile care-i cădeau pe sub masă marelui Fănuș, iar el le ascundea, pe furiș, în geacă. Sau poate când scurgea sticlele de vin rămase de la petrecerile lui Fănuș, în sticle de plastic și amesteca vinul roșu cu vinul alb să nu fie văzut, când îl bea în taxi până acasă și se gândea cum să facă să-l bage cineva și pe el în seamă. Cornel Dinu nu mai are cum să fie considerat o legendă după ce a făcut în ultima vreme. În cel mai bun caz rămâne un etern sifonar. A împrumutat câteva cuvinte de la oamenii lângă care a stat, dar nu știe să le folosească unde, cum și către cine trebuie. Își jignește familia, prietenii, foștii colaboratori, foștii coechipieri, pe absolut toată lumea, așa că nu mă mai surprinde nimic din ceea ce face”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan îl face praf pe Cornel Dinu. „Opriţi această mizerie!”

„E trist că marele scriitor n-a putut să-i împrumute din geniul său. Dar și mai păcat e că și-a dat arama pe față și s-a transformat dintr-un soț trimis după sifoane, într-un sifon veritabil. Numai că eu urăsc sifonul! O să beau și eu în seara asta un Chateau Lafite și o să mă gândesc ce rău este să te catalogheze lumea drept un sifon, iar de milă să-ți arunce un pahar de plastic cu apă de la chiuvetă și o farfurie în fața unei cafenele unde mereu ai cerșit gratis. Nici gratis nu mai primește nimic acum!”, a mai spus Anamaria Prodan despre Cornel Dinu.

Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan. Cât a moştenit de la mama sa, Ionela Prodan, şi câţi bani a câştigat Laurenţiu Reghecampf

Cornel Dinu a jignit-o grav pe Anamaria Prodan, acum o zi, dar conflictul dintre cei doi este unul mult mai vechi.

„Normal că nu sunt de acord cu așa ceva, să dai afară un antrenor după un meci, dar despre cine discutăm aici? Despre o combinație de hazaică, balabuste și vivandieră, despre asta e vorba. În ultimul timp, fata asta tentează mai mult cu spatele și are un comportament între canal și cruce de piatră, dar nu sub manieră creștină”, a spus Cornel Dinu în emisiunea „Minutul 91” de la Telekom Sport.