Anamaria Prodan dă o nouă lovitură în afaceri! Impresara are planuri mari cu viitoarele generații de fotbaliști

Anamaria Prodan nu a renunțat la dragostea sa pentru fotbal și se pregătește să îl revoluționeze. Impresara a anunțat că o să își deschidă propria academie care va forma viitoarele generații de fotbaliști de top.

03 feb. 2023, 18:47
Anamaria Prodan dă o nouă lovitură în afaceri! Impresara are planuri mari cu viitoarele generații de fotbaliști
Anamaria Prodan dă o nouă lovitură în afaceri!

Anamaria Prodan dă o nouă lovitură în afaceri! Anamaria Prodan își dorește să contribuie la succesul viitorilor campioni din fotbalul românesc și pune bazele unei academii diferite față de cele existente pe plaiurile mioritice.

Citește și Iulia Vântur, în compania altui bărbat! Clipul a fost postat de ea, după ce iubitul ei, Salman Khan, a împlinit 57 de ani

Anamaria Prodan dă o nouă lovitură în afaceri!

Impresara a dezvăluit că are mari așteptări de la această academie deoarece este un proiect de suflet pentru a așteptat foarte mult timp.

„Acesta e un proiect de suflet al meu. Am așteptat ceva timp până am considerat că pot face chestia asta pentru copiii noștri, că pot face o academie într-adevăr profi în sensul adevărat al cuvântului, că pot aduce niște programe pe care cu sfințenie le urmează copiii academiilor mari din lume, celebre, că pot avea niște oameni care lucrează cu drag alături de acești copii, că pot face individualizare cu niște antrenori care într-adevăr ca fotbaliști au fost de un talent uluitor, iar acum la maturitate chiar au o dragoste aparte pentru fotbal și își doresc din suflet să scoată generații de fotbaliști care știu să lovească mingea cum trebuie încă de la nivelul copiilor și juniorilor”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan a dezvăluit că a reușit să dezvolte acest proiect revoluționar cu ajutorul unor prieteni care la rândul lor își doresc să formeze cei mai buni jucători de fotbal din România. Înainte de toate, impresara a pus pe primul loc siguranța elevilor academiei, iar în acest sens a creat un sistem special asemănător cu cele din afara țării.

„M-am săturat și eu și noi toți cred să vedem fotbaliști care ajung în Liga 1, mulți dintre ei, care nu știu să stea în teren, care nu știu noțiuni de bază ale fotbalului și atunci ne întrebăm de ce fotbalul românesc regresează. Am hotărât alături de partenerii mei și de cei care s-au alăturat acestui proiect, și le mulțumesc din suflet că au crezut în mine și în ceea ce fac, să facem această academie. În câteva săptămâni va fi totul gata, am hotărât să investim, să facem terenuri calumea unde copiii să nu-și rupă picioarele, genunchii, tendoanele.

Am altă mentalitate despre fotbal, am altă mentalitate despre educația copiilor. Pentru mine sportul este viață, dar și disciplină și atunci poate este timpul ca cineva să vină cu o astfel de idee. Eu cam tot ce am făcut în viața mea, tot ce am deschis, inclusiv școala de stewarzi și stewardese am făcut-o în suflet alături de ceilalți parteneri ai mei și astăzi suntem mândri că scoatem generații de stewarzi într-adevăr perfect pregătiți, care zâmbesc, care te ajută în orice fel de situații, care nu sunt acrii. La fel voi scoate și fotbaliști, cu siguranță cei mai buni din această țară. Mulțumesc încă o dată tuturor partenerilor mei și să dea Dumnezeu ca totul să fie bine că nimic nu va merge fără Dumnezeu”, a spus Anamaria Prodan.

Mai mult, impresara a transmis că părinții nu își vor mai putea aștepta copiii la gard, ci în cafenele special amenajate, acolo unde își vor putea urmări copiii pe ecrane.

„Am hotărât să facem un sistem ca în străinătate unde părinții să nu mai stea la gard, să se enerveze, să mai scoată o înjurătură când copilul greșește, chiar și în timpul meciului sau la antrenament. Ei nu vor avea ce să caute lângă gard, cu mâinile înfipte în gard. Părinții vor sta într-o cafenea unde vor putea vedea antrenamentul pentru că vom muta camere pe teren și vor putea vedea tot antrenamentul din această cafenea unde servesc ceva, beau o cafea și își așteaptă copiii dacă într-adevăr vor să-i aștepte”, mai spune Anamaria Prodan.

Citește și Bia Khalifa a răbufnit după ce s-a spus că s-a despărțit de Fulgy. Adevărul a ieșit la iveală: ”Eu am fost înțelegătoare”