Anamaria Prodan, dată de gol! Mesaj incendiar de pe telefonul vedetei făcut public: „I-am văzut conversațiile cu băiatul ăsta!” VIDEO

Anamaria Prodan susţine că este curtată intens după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, ba chiar a dat de înţeles că există un alt bărbat în viaţa ei!

18 mart. 2022, 17:03
Anamaria Prodan, dată de gol! Mesaj incendiar de pe telefonul vedetei făcut public: „I-am văzut conversațiile cu băiatul ăsta!” VIDEO
Anamaria Prodan, dată de gol! Mesaj incendiar de pe telefonul vedetei făcut public!

Anamaria Prodan, dată de gol! Mesaj incendiar de pe telefonul vedetei făcut public: „I-am văzut conversațiile cu băiatul ăsta!”. Sexy-impresara a participat la podcast-ul „Fiță cu Adiță„, care va avea premiera vineri, 18 martie, pe canalul de YouTube „theXclusive”.

Anamaria Prodan, dată de gol! Mesaj incendiar de pe telefonul vedetei făcut public: „I-am văzut conversațiile cu băiatul ăsta!”

Adiţă Voicu, realizatorul podcast-ului, a dezvăluit la matinalul de la Kanal D, „Dimineața cu noi”, mai multe mărturisiri făcute de Anamaria Prodan. Acesta susține că există, într-adevăr, un pretendent pentru fosta parteneră a lui Laurenţiu Reghecampf! „Eu m-am uitat în telefon, vrei să te mint? I-am văzut conversații cu băiatul ăsta, nu pot să zic cine este. Dar chiar există un bărbat în viața Anei și mesaje frumoase, de viitor. Chiar e pe bune”, a spus Adiță Voicu.

Anamaria Prodan aruncă bomba! Sexy-impresara este îndrăgostită lulea: „Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez!” VIDEO

Anamaria Prodan a vorbit în premieră despre o nouă posibilă cucerire, despre un pretendent, cu planuri de viitor. Mai mult decât atât, potrivit spuselor ei, bărbatul o așteaptă până când se va finaliza  procesul de divorț  dintre ea și Laurenţiu Reghecampf. „Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez! El este dintr-o altă lume!”, a spus Anamaria Prodan. Fără a da prea multe detalii, Anamaria Prodan a lăsat de înţeles doar că acesta este din Emiratele Arabe Unite, acolo unde şi ea se ocupă de mai multe afaceri.

Anamaria Prodan, surprinsă de iubit. A arătat tuturor ce cadou a primit sexy-impresara