Anamaria Prodan, de la palma dată lui Alexa la upercutul care i-a învineţit ochii lui Reghecampf

În urmă cu aproximativ un an, în octombrie 2021, imagini cu Anamaria Prodan pălmuindu-l pe Dan Alexa făceau înconjurul internetului. Povestea se repetă la un an distanţă, de data asta cu încă soţul ei Laurenţiu Reghecampf, doar că pe lângă loviturile aplicate lui Reghe, palma de pe obrazul lui Alexa pare o mângâiere.

25 sept. 2022, 13:55
Anamaria Prodan, de la palma dată lui Alexa la upercutul care i-a învineţit ochii lui Reghecampf

Dacă ar fi să căutăm un numitor comun între bătaia aplicată de Anamaria Prodan lui Dan Alexa, apoi lui Laurenţiu Reghecampf, acesta ar fi temperamentul vulcanic al impresarei. Iar dacă în cazul lui Alexa a fost vorba doar despre o palmă pe obraz în urmă căreia Alexa, luat prin surprindere, nu a ripostat deloc, în cazul lui Reghecampf a fost vorba despre o veritabilă luptă corp la corp.

Anamaria Prodan şi Dan Alexa, o palmă peste obraz şi o lipsă de reacţie

Episodul cu Dan Alexa a avut loc în 2019, dar imaginile au apărut în spaţiul public doi ani mai târziu. Conflictul dintre cei doi a avut loc la finalul unui meci între Astra Giurgiu și FC Botoșani.

Pe atunci, antrenor al formației giurgiuvene, Alexa a fost surprins de camerele de filmat ale stadionului având o discuție foarte aprinsă cu impresarul cu care până atunci avusese o relație excelentă. Discuția respectivă a degenerat rapid, iar antrenorul a fost lovit în figură de Anamaria Prodan, rămânând fără reacție.

La doi ani distanţă, Prodan a dezvăluit că incidentul s-a petrecut pe fondul unor discuţii în contradictoriu despre fotbal. Ea a lăsat de înțeles că din acest motiv a fost foarte dezamăgită de Dan Alexa, în care avea mare încredere până în acel moment.

Dan Alexa a fost unul dintre cei mai talentați antrenori pe care eu i-am văzut în viața mea. Puteam să intru toată în foc că va ajunge în cel mai scurt timp antrenorul echipei naționale. Dar, concepțiile și ideile mele despre fotbal și viață nu se potrivesc cu ale lui”, a dezvăluit Anamaria Prodan în emisiunea Fiţă cu Adiţă.

Citeste si Becali, lovitură grea pentru Anamaria Prodan: „Tot timpul, Reghecampf va fi pentru noi un om aparte”. Ce spune despre bătaie: „Nici nu am vrut să văd înregistrarea!”

La rândul său, Alexa a dezvăluit că o înţelege pe Anamaria, că o respectă pentru că e genul de impresar care se implică total, că îi înţelege temperamentul vulcanic, dar că a rupt orice legătură cu ea.

A fost o situație, iar ca bărbat e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat… Am înțeles-o pe Ana până la un punct. A fost foarte mult respect între și ea m-a ajutat foarte mult. Ea e genul de impresar care se implică total. Acum am rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are, eu îmi văd de treabă”, a dezvăluit Alexa.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, bătaie cu pumni şi picioare, în plină stradă, printre maşini

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, aflați în plin proces de divorț, au ajuns la o altercație fizică cu doar două zile înaintea botezului bebeluşului pe care Reghe îl are cu actuala sa iubită. Imaginile cu lupta corp la corp a celor doi s-au viralizat rapid.

În imagini se vede cum Reghecampf o trage de păr și o lovește peste față pe Anamaria, care ripostează și îi dă un pumn în plină figură fostului soţ. Urmează o serie de pumni şi picioare, apoi de îmbrânceli. La un moment dat, ca să se apere, impresara îl şi muşcă pe fostul soţ.

Reghecampf a mers vineri seara la vila familiei din Snagov pentru a-l vizita pe fiul său. Până la pronunţarea divorţului, antrenorul are dreptul să-şi viziteze fiul în al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună.

Citeste si Anamaria Prodan a trimis filmarea cu bătaia la clubul unde Reghecampf este antrenor. Acesta riscă să fie dat afară

Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. 

Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Gândul.

La audierile de la poliție, Anamaria Prodan a declarat altceva: că Reghe a venit la Snagov cu o invitație de botez pentru unul dintre vecinii ei, că era sub influenţa băuturilor alcoolice şi ar fi intrat peste ea în casă, unde ar fi început s-o înjure și s-o lovească.