Anamaria Prodan, de partea fostei soţii a lui Reghe. Ce i-a făcut antrenorul Marianei Pfeiffer

Anamaria Prodan este de partea fostei soţii a lui Reghe, după ce antrenorul se judecă pentru pensia alimentară pe care trebuie să o plătească pentru Bebeto. Impresara a dezvăluit că şi Mariana Pfeiffer a trecut prin acelaşi calvar.

07 iul. 2022, 08:27
Anamaria Prodan, de partea fostei soţii a lui Reghe. Ce i-a făcut antrenorul Marianei Pfeiffer

Anamaria Prodan, de partea fostei soţii a lui Reghe. Impresara a ajuns în aceeaşi situaţie şi ar avea de primit 50.000 de euro de la antrenor. Conform salariului său de la Neftchi Baku, Reghecampf ar urma să plătească 5.000 de euro pe lună, însă mai are de achitat bani şi retroactiv.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, în braţele unui bărbat celebru: „El este numărul unu!”

Anamaria Prodan, de partea fostei soţii a lui Reghe

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care a trecut Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. „Mă rog, este treaba lui ce deschide și ce face. Clar că va ajunge cumplit… Mă uit înapoi și realizez ce au trăit Luca și fosta sotie… la fel a făcut și atunci. Același scenariu, dar eram prea îndrăgostită să văd. Acum înțeleg că e obișnuit să facă așa mizerii copiilor lui.

La vremea respectiva, același traseu l-a avut. Procese peste procese deschise fostei soții tot pentru a evita pensia alimentară. Dacă nu existam eu, cine știe ce se întâmpla cu situația aceea urâtă de atunci. Repet, nu aveam ochi să văd atunci. Credeam toate minciunile şi aberațiile lui Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan, citată de realitateasportiva.net.

Reghe refuză să plătească pensia alimentară

După ce a anunțat că a câștigat ordonanța pe care chiar el a deschis-o, antrenorul a făcut recurs, pentru că nu are bani de unde să plătească. Zvonurile din oraș cu privire la situația financiară dezastruoasă a soţului Anamariei Prodan par a se elucida. Acesta urmează să fie executat de familia lui și de avocatul impresarei, Oleg Burlacu.

Ordonanța a stabilit, cum era și firesc, programul de vizită al tatălui la domiciliul minorului și pensia alimentară pe care tatăl trebuie să o achite minorului. Această pensie trebuie achitată retroactiv şi pe perioada anului trecut.

Noi nu înțelegem cum el a ajuns așa jos. Am auzit în oraș de amanet. Se roagă de fini să-l ajute cu discounturi la diferite chestii… Dacă ești bărbat și fugi de acasă, măcar ai grija de copiii tăi! Situația lui este ceva comico-tragică. Avocatul lui… Habar nu am… Ce să zic? Sunt siderată!

Se pare că îi explică niște aberații clientului lui… Vreau să cred că nu este adevărat că și eu sunt avocat și îmi e rușine să aud așa ceva din gura unui avocat… Se pare că, după ce a deschis ordonața fără niciun rost, unde singurel a cerut judecătorilor să stabilească pensie alimentara și program de vizită, Reghe s-a grăbit să anunțe public că a câștigat. Dar nu a câștigat nimic! Era firesc ca judecătorii să stabilească pensia și programul.

Este un lucru absolut firesc. Repet! Eu nu i-am cerut pentru că am crezut până în ultima secundă că are minte și nu se face de râs în fața magistraților și a țării, să ceară ca ei să decidă când își poate vedea copilul și câți bani trebuie să-i dea. Noi nu am cerut așa ceva și nici nu ne coborâm să ne facem de râs vreodată cerând așa ceva.

Faptul că avocatul lui îi explică, din ce înțelegem, că nu trebuie să achite că a făcut două cadouri copilului mai scumpe și acele cadouri se consideră pensie alimentară… este hilar! Sunt lucruri pe care le înveți în facultate. Elementare”, a declarat Anamaria Prodan.