Anamaria Prodan, declarație de dragoste pe nisipul din Ecuador. Cui i-a dedicat mesajul: „Nu vă spun, e secret”

Impresara fotbaliștilor s-a alăturat echipei formate din Romică și Cătălin Țociu și a făcut o treabă excelentă. Într-o pauză dintre provocări, Anamaria Prodan a făcut și o declarație de dragoste pe nisipul din Ecuador.

05 dec. 2023, 23:46
Anamaria Prodan, declarație de dragoste pe nisipul din Ecuador. Cui i-a dedicat mesajul: „Nu vă spun, e secret”
Anamaria Prodan, declarație de dragoste pe nisipul din Ecuador. Cui i-a dedicat mesajul: „Nu vă spun, e secret”

Anamaria Prodan și-a dat frâu liber sentimentelor, mai ales că se afla departe de casă și de cei dragi. Impresara a scris pe nimic mesajul „Te iubesc” în engleză și, foarte mândră, l-a arătat camerelor de laut vederi, purtând un zâmbet foarte mare pe față.

Citește și: Anamaria Prodan s-a dezbrăcat de caracter în noul videoclip muzical lansat de Theo Rose. Impresara, la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro, își conduce iubirea pe ultimul drum: „M-ai lăsat fără regret, soarele meu!”

Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pe nisipul din Ecuador

Anamaria Prodan s-a alăturat echipei formate din Cătălin și Romică Țociu și a ajutat-o să obțină prima imunitate pentru Argentina. Chiar dacă a refuzat să curețe măruntaiele peștilor, impresara a contribuit la succesul echipei, reușind să-i convingă pe ecuadorieni să cumpere ceviche, un fel de mâncare format din pește sau crustacee marinate în citrice și condimente.

După ce au ajuns la cazare, Anamaria Prodan a plecat singură pe plajă. Ea a scris mesajul „I love you” pe nisip. Romică și Cătălin Țociu au prins-o din urmă și au fost curioși să știe cine este persoana de care este îndrăgostită Anamaria Prodan. Impresara a preferat să țină aceste detalii intime doar pentru ea, preferând să dea un răspuns mai degrabă diplomat și puțin evaziv.

„Cui am scris eu I love you!? Nu vă spun! E secret, am scris cuiva! Am scris și copiilor mei și am scris și cuiva care îmi e drag. E un mesaj frumos pe care vreau eu să-l trimit…Fără să știți voi!”, a povestit Anamaria Prodan, la America Express.

Anterior, Anamaria Prodan a șocat cu apariția ei în noul videoclipul piesei „Soarele meu” a lui Theo Rose. Melodia, care face parte din coloana sonoră a filmului „Miami Bici 2”, transmite un mesaj clar, acela că nu merită să regreți pierderea unei persoane care nu a prețuit iubirea pe care i-ai oferit-o.

Vedeta apare la volanul uni dric, marca Maserati, în valoare de 100.000 de euro, conducând singură printr-o pădure. În dricul de lux se află un sicriu, în care se află, nu un trup fără viață, ci o surpiză. Ajunsă la cimitir, îmbrăcată în negru din cap până în picioare, ajutată de patru bărbați înalți și puternici, Anamaria Prodan își „conduce” iubirea pe ultimul drum. Ajunsă la locul de veci al iubirii pierdute, cu un aer discret de superioritate, personajul vedetei îi ordonă unuia dintre bărbați să ridice capacul sicriului. Însă, în coșciug, SURPRIZĂ, nu se află nimic. Anamaria Prodan își scoate în acel moment verigheta de pe inelar, o aruncă în sicriu și o lasă să coboare la doi metri sub pământ, dând uitării persoana pe care a iubit-o.

Citește și: Anamaria Prodan, terifiată de experiența America Express. Romică Țociu: „A trăit cea mai groaznică noapte din viața ei”