Anamaria Prodan, despre scandalul din familia Boureanu. „Eu îi dădeam de nu putea să ducă!”

Anamaria Prodan a comentat scandalul dintre Cristian Boureanu şi fiica lui, Ioana. Sexy-impresara susţine că ea ar fi mult mai severă într-un astfel de caz.

05 dec. 2016, 10:45
Anamaria Prodan, despre scandalul din familia Boureanu. „Eu îi dădeam de nu putea să ducă!”

Anamaria Prodan a declarat că ea nu le-ar permite fiicelor sale să se comporte aşa, deoarece este o mamă dură.

„Chestiile astea ce văd eu la televizor cu fata lui Boureanu… Poate lumea o să mă judece, dar eu îi dădeam de nu putea să ducă. Un părinte care se chinuie toată viaţa ca să-ţi ofere tot, iar tu nu ştii decât să spargi banii părinţilor, să nu-ţi pese şi să ştii că vei ajunge o golancă de cartier, mi se pare incredibil. Sunt o mamă foarte dură. Dacă mi-ai întreba fetele ar spune că mama mea este dură, mama mea niciodată nu a fost atât de permisivă precum au fost părinţii prietenelor lor. Fetele mele la ora asta, Rebeca la 18 ani este una dintre cele mai bune eleve din şcoală, iar Sara este locul 2 la baschet în America în academia ei. Cred eu că Rebeca poate să vină la vârsta asta şi să-mi spună îţi mulţumesc pentru ce ai făcut pentru mine”, a declarat Anamaria Prodan.

Injecţiile care topesc grăsimile au făcut minuni. Anamaria Prodan este incredibil de sexy FOTO

Anamaria Prodan a vorbit despre relaţia cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf: „Nu-mi aduc aminte să mă fi certat cu soţul meu cum se ceartă unii aşa. Noi ne certăm de fotbal. Eu mă enervez şi el este total opusul. Ai mei mă lasă în pace, după 10 minute vorbesc ca şi cum nu s-ar fi întamplat nimic. Voinţa femeii învinge. Femeia este gâtul şi bărbatul, capul. Nu poţi să mişti capul fără gât”.