Anamaria Prodan, despre ultimele momente din viaţa mamei sale. Ce spune sexy impresara despre divorţul de Reghecampf

Într-un interviu emoţionant pentru România TV, Anamaria Prodan, cel mai cunoscut impresar de fotbalişti din România, îşi deschide sufletul: povesteşte ultimele momente din viaţa mamei ei, dar vorbeşte şi despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf.

16 feb. 2019, 20:49

Anamaria Prodan suferă cumplit şi acum, deşi a trecut ceva timp de când mama ei, marea doamnă a muzicii populare Ionela Prodan, a plecat în lumea celor drepţi.

Anamaria îi păstrează telefonul şi ascultă mesajele vocale pe care şi le trimiteau când artista era pe patul de moarte.

„Eu mi-am pierdut ambii părinţii, dar nici în ziua de azi, nu consider că i-am pierdut. Sunt acolo, veghează fiecare părticică din viaţa mea şi a familiei mele. Încă îl aştept pe tata să vină să-mi facă mâncare la prânz, pentru că el era avocat şi termina prima parte de procese şi întotdeauna la prânz mânca cu mine, îmi făcea mâncare. Încă îl aştept şi azi…

Încă am chestia aia s-o sun pe mama să văd ce faceÎi păstrez telefonul şi şi acum mă uit în telefonul meu la mesajele pe care ni le dădeam între noi până n-a mai putut să mai scrie, şi pe urmă ne dădeam mesaje vocale, şi le ascult mereu şi râd”, a povestit Anamaria Prodan pentru România TV.

Anamaria Prodan zâmbeşte. Iar faţa i se luminează brusc atunci când o năpădesc amintiri despre mama ei. Ochii îi strălucesc, dar – fire mândră, după chipul şi asemănarea regretatei artiste Ionela Prodan – îşi struneşte lacrimile.

„O am pe telefon mereu şi asta înseamnă că e mereu cu mine, dar până la urmă, un om când moare pleacă doar corpul…dar el rămâne forever cu tine”

Legătura dintre ele este atât de puternică încât nici moartea nu o distruge: fiica îşi visează foarte des mama care o ceartă de fiecare dată, glumeşte Anamaria.

„Mă certa, ca de obicei. Mă certa că de ce mi-am stricat dinţii.Mă certa: cum eşti cu dinţii, iar te doare? Dar chiar mă durea”.

Pentru Anamaria, când vorbeşte despre mama ei, nu există timpul trecut. O legătura aşa puternică precum a lor se întâlneşte poate doar în filme.

„Vorbesc cu ea prin casă, am tablouri cu ea prin casă, şi când intru în casă le am puse aşa, ştii? şi mi se pare că de oriunde aş fi, se uită la mine, din orice unghi. Şi când intru în casă şi aprind lumina o văd, mă uite: ce, ai ceva de comentat? închid, mă duc mai departe… Când o mai văd, iar: ce, de ce te uiţi aşa?  Glumesc cu ea…Da’ n-are cum să-ţi umple nimic golul ăla”.

Fiica Ionelei Prodan spune că a avut grijă să o ferească de suferinţă pe marea doamnă a muzicii populare. De altfel, Anamaria şi sora ei, Anca, au bătut lumea întreagă – din Cuba până-n Turcia ca să-i prelungească viaţa mamei lor.

„A fost omul care n-a fost niciodată bolnav, niciodată. Făcea analizele, o dată nu la 6 luni, la un an, şi le-a făcut, toate perfecte, şi într-o zi mi-a zis că e obosită. O săptămână, hai, odihnşte-te, şi după o săptămână când am mers la spital, era ultima fază. Şi mi s-au dat maxim două săptămâni.  Iar eu am luptat şi am mai ţinut-o în viaţă un an jumate.

Apropo de ce nu am plecat din România şi de ce spunea lumea că m-am separat, lumea nu a ştiut niciodată şi eu nu am fost niciodată de acord să se ştie ce probleme are mama. 25.07 Pentru că ea a fost atât de mândră şi atât de mult a crezut că poate învinge boala, şi atât de multă încredere i-am insuflat că trece peste asta, nimeni nu a ştiut exact ce diagnostic a avut decât eu, nici familia, nici soră-mea n-a ştiut, numai eu, nici ea, ea până a închis ochii nu a ştiut exact ce a avut. Orice apărea, orice complicaţii au apărut într-un an jumate, trece şi peste asta, explicaţii inventate, probabil undeva, ştiind o femeie foarte deşteaptă ştia, faptul că nu m-am despărţit de ea nici măcar o secundă, am momente într-un an jumate pe care le ştiu pe dinafară, transferul lui Stanciu la Praga, unde trei zile am stat numai pe Facetime cu ea, am mai avut două transferuri în străinătate o zi jumate, şi atât.
Ai dormit cu ea?
Non-stop. La spital la Elias, tot spitalul ştia, era o canapea mică, pusă lângă patul ei şi acolo dormeam în fiecare noapte”, povesteşte Anamaria Prodan.

Anamaria nu se sfieşte să atingă şi subiectul care a umplut, la un moment dat, lumea tabloidă. Divorţul de Laurenţiu Reghecampf.

„Căutau, şi la mine şi Laur, să mă combine când pe mine, când pe el, cu altcineva. Nu s-a putut, că eram tot timpul împreună. Când Laur a găsit contract în străinătate, eu nu puteam să mă rup definitiv de România, în primul rând, în primul an de străinătate, copilul meu era la Şcoala Americană din România. Noi nu puteam să plecăm ca doi porumbei în străinătate şi copiii să rămână singuri în România. 

Am spus aşa: Laur, tu mergi, să facem bani, noi trebuie să ne ţinem copiii, noi trăim la un standard pe care trebuie să-l menţinem, mergi acolo, îmi termin de filmat, vin o lună, stau cu tine, vin acasă două, asta e, nu ai cum să le ai pe toate în viaţă, mama mea eu o vedeam din 12 luni, o lună jumate pe an, pentru că în rest muncea, avea contracte în străinătate.

Faptul că eu apăream foarte mult în România, Laur în străinătate…”aoleu, s-au separat”…Că divorţează…
Da…faptul că eu am prieteni pe care-i iubesc cu toată fiinţa mea, unul dintre cei mai buni fiind Dan Alexa, antrenorul, unul dintre cei mai buni antrenori pe care-i are România, şi omul căruia eu îi croiesc o carieră, omul cu care voi face bani… N-am putut să-l dau în judecată pe Ganea pentru că a fost învăţat sau nu ştiu…cineva l-a sfătuit frumos. Nu a spus „are relaţii sexuale”, nu, a spus „are o relaţie mai apropiată, ei fac grătar pe ponton, petrec foarte mult timp împreună”. Ce poţi să faci? N-ai cum…Plus că în ţara asta nu te ajută legea foarte mult”, a mai spus Anamaria Prodan la România TV.

Interviul complet în video de mai jos: