Anamaria Prodan, din nou pe val. Petrecere de divorț în Dubai și investiție de un milion de euro în criptomonede: „Eu nu stau în banii din fotbal”

Anamaria Prodan a trecut peste problemele personale. Sexy-impresara a dat o petrecere de divorț în Dubai și câștigă o avere din criptomonede.

20 oct. 2021, 08:26
Anamaria Prodan, din nou pe val. Petrecere de divorț în Dubai și investiție de un milion de euro în criptomonede: „Eu nu stau în banii din fotbal”

Anamaria Prodan demonstrează că nimic nu o poate ține la pământ și a dezvăluit care sunt sursele principale de câștig ce îi permit să ducă o vață de lux fără să depindă de nimeni.

Sexy-impresara a trecut printr-o perioadă extrem de turbulentă din punct de vedere personal și toată lumea se aștepta să fie distrusă la aflarea veștii că Reghe va avea un copil cu altă femeie.

În ciuda tuturor obstacolelor, Anamaria Prodan a reușit să-și managerieze cu înțelepciune afacerile care îi aduc beneficii financiare considerabile. Ea a declarat că fotbalul este mai degrabă o pasiune, principalele proiecte antreprenoriale au de-a face cu imobiliarele și criptomonedele.

Impresara a investit deja un milion de euro în criptomonede, iar câștigul s-a văzut imediat.

”Am decis să investesc pentru că eu am făcut afaceri toată viața mea și, cum trăiesc în America de o viață, știu exact ce e bine și ce nu e bine. Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto.”, a declarat Anamaria Prodan.

De asemenea, Anamaria Prodan a acceptat ideea divorțului de Laurențiu Reghecampf, iar surse din anturajul vedetei spun că sexy-impresara a sărbătorit statutul de femeie liberă și de carieră cu o petrecere de divorț în Dubai.

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru amanta lui Reghecampf: „Fluturii nu dărâmă vulturii”

Anamaria Prodan a făcut noi declarații în plin divorț de Laurențiu Reghecampf. După ce el a depus deja actele și s-a aflat despre noua lui iubită, sexy-impresara susține că l-a iertat și că își dorește să-l vadă bine, ca până acum, dar că nu mai există cale de împăcare.

Anamaria Prodan a declarat că din punctul ei de vedere oamenii care se respectă vor fi întotdeauna sus, indiferent de context. A transmis că cei care nu știu ce înseamnă familia, mai au timp să o facă „în alte vieți”. A povestit cum tatăl ei a învățat-o că familia e sfântă și că nu se trădează. „Nu mă interesează. Oamenii care se respectă întotdeauna vor fi sus. Fluturii nu dărâmă vulturii. Pe mine nu mă interesează decât să-mi văd copiii fericiți și să muncesc mai mult.

Oamenii care nu știu ce înseamnă familia, mai au timp să învețe și în alte vieți. Tatăl meu m-a învățat că familie e sfântă, familia nu se trădează. De familie nu-ți bați joc și nu-i trădezi. Asta face familia Prodan, a ieșit mereu în presă cu premii internaționale’, a spus Anamaria Prodan.

Deși se află în plin divorț de Reghecampf, ea a spus că-l consideră în continuare un bărbat perfect, pentru că tatăl fiului ei. A susținut că nu o să vorbească niciodată urât la adresa lui și că toată viața va pleda pentru noțiunea de familie.

„Eu îl consider un bărbat perfect pentru că e tatăl copilului meu și niciodată n-am să vorbesc urât despre el. Cum am fost exemplu pentru țara asta și pentru familia mea, am să spun că sunt mândră de ceea ce sunt, de ceea ce sunt copiii mei.

Am să pledez toată viața mea pe noțiunea de familie, pentru dragostea de părinte pentru copilul lui și pentru coloana vertebrală a familiei care întotdeauna trebuie să fie dreaptă’, a adăugat ea.

Tot despre Reghe, Anamaria Prodan a susținut că l-a apărat mereu când a venit vorba despre situații delicate.

„Pentru mine familia e totul. Mereu l-am apărat pe Laurențiu când a venit vorba de subiecte delicate. Îmi apăr foarte tare și puii, cei care suferă și nu-și recunosc tatăl în această ipostază. Trebuie să înțeleagă că oamenii se pot schimba. Cea mai mare dovadă de iubire și respect e faptul că-i oferim libertatea pe drumul pe care el consideră că e cel mai bun. Nu e o rugăminte de a se întoarce acasă. Dragostea de familie merge spre absolut pentru mine. Chiar și pe Laurențiu Reghecampf am să-l ajut ca cineva să nu-l batjocorească, să nu-i facă rău. Toată această batjocoră va cădea pe copiii noștri.

Copilul meu când merge la fotbal nu face altceva decât să vină cu lacrimi în ochi pentru că un anume părinte sau un anume copil i-a strigat ceva. Bebeto e foarte afectat și e normal pentru că familia Prodan-Reghecampf a fost atât de unită, dar se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc’, a adăugat ea.

Întrebată dacă se va mai îndrăgosti de vreun bărbat după separarea de Laurențiu Reghecampf, impresara a spus că nu știe. A transmis însă că va trăi „la fel de demnă, sinceră, exuberantă’. Susține că ar fi greu să stai lângă o femeie ca ea, pentru că a avut niște „targeturi înalte’.

„Asta nu pot să știu. Dumnezeu îți dă o soartă. Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitori de înalte. Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului’, a mai transmis cunoscuta impresară.

Întrebată dacă sunt adevărate zvonurile potrivit cărora familia noii iubite a lui Reghe ar fi dat-o în judecată pentru că ar fi dat pozele cu ei în presă, impresara a spus că nu știe despre ce e vorba. A povestit că a fost contactată telefonic de antrenor și i-a mărturisit că ar fi primit multe mesaje de pe cartele diferite și poze pe care le-a postat la momentul respectiv pe pagina ei de socializare.

„Nu știu despre ce e vorba. Acum am văzut și eu în presă. E adevărat că soțul meu m-a sunat și m-a întrebat dacă am idee sau dacă cineva m-a înștiințat de niște fotografii noi cu cei doi pentru că el nu a dat niciun fel de fotografie. I-am explicat că nu știu despre așa ceva, eu am primit foarte multe mesaje de pe cartele diferite. Și foarte multe fotografii pe care le-am publicat la momentul respectiv pe pagina mea de socializare. Cred că Laurențiu Reghecampf se apropie de 50 de ani și jocul de-a mama și copilul nu ni se mai potrivește. Ar trebui să fie un exemplu pentru toate soțiile și mamele felul în care l-am protejat pe Laurențiu. Cred că e un exemplu de demnitate și iubire pe care eu le-am arătat’, a mai declarat aceasta.