Anamaria Prodan, mesaj misterios despre situaţia de la Dinamo. „Mă gândesc să cumpăr un club de fotbal”

Anamaria Prodan (47 de ani) n-a ascuns niciodată faptul că este dinamovistă, deşi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a jucat şi antrenat la Steaua.

26 mai 2020, 16:35
Anamaria Prodan, mesaj misterios despre situaţia de la Dinamo. „Mă gândesc să cumpăr un club de fotbal”

Anamaria Prodan privește cu optimist viitorul lui Dinamo, chiar dacă Ionuț Negoiță a întrerupt discuțiile și cu posibilii investitori spanioli.

Anamaria Prodan vrea să preia conducerea LPF: Vă asigur că pot schimba totul. Nu voi merge pe nepotisme

„Cred că Dinamo nu o să aibă probleme, nu o să meargă în Liga 4. Cineva trebuie să vină cu bani lângă clubul ăsta. Trebuie bani mulți, într-adevăr, nu e o joacă, dar se va găsi cineva. Mi-e greu să cred în asta, că suporterii pot ține un club ca Dinamo. E o chestie de moment”, a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Anamaria Prodan îi atacă pe milionarii din fotbal. „Vă lăudaţi cu ce aveţi şi cine sunteţi, chiar nu puteţi să donaţi?”

Anamaria Prodan crede că negocierile eșuate au speriat investitorii: „Am vorbit de foarte multe ori pentru Dinamo, dar de fiecare dată apar lucruri în presă și e o mare problemă. Când lucrurile astea apar în străinătate, că s-au certat, că fiecare parte declară altceva, e normal să există ezitări”.

Întrebată care va fi primul lucru pe care îl va face după criza provocată de coronavirus, sexy-impresara a răspuns misterios: „Nu știu, mă gândesc să cumpăr un club de fotbal!”.